29 aug. 2015

MODURI PRIN CARE TE ELIBEREZI DE ENERGIA NEGATIVA

spirit
Te-ai gandit vreodata ca poti sa te eliberezi complet de orice energie negativa astfel incat sa-ti continui ziua cu forte proaspete?
Chiar poti. Ai aceasta abilitate de a-ti curata corpul si casa de energie negativa facand doar cateva lucruri simple.Eu folosesc toate aceste lucruri, pe care vi le voi impartasi , zi de zi sau saptamanal ,depinde cum ma simt.
De-a lungul anilor am invatat multe despre mine- de fapt,mi-am transformat viata.Am ajuns sa stiu ce ma defineste si cine sunt. O trasatura de baza este ca am un caracter foarte grijuliu si sensibil. Aceasta sensibilitate imi permite sa fiu foarte intuitiva, plina de compasiune si intelegere pentru ceilalti, dar in acelasi timp,daca nu ma protejez pot absorbi energiile lor,atat cele negative cat si pozitive.
La fel cum musculitzele sunt atrase de o sursa de lumina in intuneric asa energiile joase vor fi atrase de Lumina. Ea vrea sa fie transformata. Deci ,cu cat veti fi mai aproape de Lumina cu atat mai multa energie negativa va veni in preajma voastra.
Fara protectie,negativitatea te poate lovi si iti poate fura fericirea.Nimeni nu este imun. Asta iti poate aduce depresie,anxietate sau alte afectiuni mentale si fizice.
Curatandu-ti energia constant este o modalitate buna de a-ti pastra energiile intacte.Ce vreau sa va spun este ca de fiecare data cand intrati in contact cu oamenii sau sunteti intr-o multime voi faceti schimb de energie,fie ca vreti ,fie ca nu vreti asta,fara sa fiti constienti.
Este foarte important ca regulat sa va curatati energiile de ceea ce nu va apartine.
Iata cateva lucruri pe care eu le fac personal si le consider eficiente pentru a ma curata de energiile care nu imi apartin:
IESITI LA AER SI LA LUMINA SOLARA
Aerul proaspat si soarele au puteri incredibile de curatare. Energia naturii intotdeauna ne va face sa ne simtim ca noi. Daca vremea va permite deschide-ti ferestrele sau iesiti afara ,la o plimbare.
Inspirati si expirati profund,vizualizati cu ochii mintii cum expirati Iubire,lumina,pozitivitate si cum expirati negativitatea . Vedeti-o ca pe un fum care iese din corpul vostru….
Repetati pana simtiti ca sunteti curati energetic.
ARDETI SALVIE SAU TAMAIE
Tamaierea este un obicei stravechi.Setati intentia dorita- sa fiti voi curatati ,casa si cei dragi voua si ardeti apoi putina tamaie,lasati fumul sa impregneze fiecare incapere apoi deschideti geamul pentru a iesi energiile negative.
APRINDETI O LAMPA DE SARE
Multi dintre dvstra cred ca aveti o lampa de sare dar nu stiu cati sunteti constienti de puterea ei vindecatoare!
Sarea este un cristal si lampa dvstra va functiona ca un cristal imens. Se crede ca rocile de sare de Himalaya transfera ionii negativi in aer.
Frumusetea si linistea oferite de o lampa de sare va ajuta sa va focusati pe energiile pozitive in timp ce va vindecati mental si fizic.
Puneti sare in toate colturile casei, de-a lungul pragurilor ,pe marginea ferestrelor si a usilor astfel incat sa impiedicati energiile negative sa va patrunda in case.
FACETI O BAIE VINDECATOARE
Este favorita mea! Dupa o asemenea baie ma simt curata energetic,odihnita si centrata in Fiinta mea.O folosesc si de fiecare data cand ma doare ceva.
Umplu cada si pun in apa cateva linguri de bicarbonat de sodiu (se gaseste in supermarket la raionul cu produse vrac,este foarte ieftin),cateva linguri de sare de mare si cate 10 picaturi din uleiurile esentiale de lavanda,tea tree si tamaie.(toate se gasesc la plafar).
Puteti sa dublati cantitatile sau sa va creati propria reteta dar nu renuntati la sare si la uleiul esential de tamaie.Le consider esentiale pentru aceasta baie.
Aceasta baie va detoxifica energiile dar si intregul corp, daca o faceti suficient de calda incat sa stati in ea 20 de minute (caci apa se raceste in timp) corpul va elimina toate toxinele prin piele.
Aceasta apa datorita bicarbonatului de sodiu are o alcalinitate foarte mare dar este si remineralizanta datorita sarii de mare (sarea este un cristal dar este formata din 2 ioni ,unul pozitiv si unul negativ,de aceea este atat de eficienta in curatarea energiilor.)
Ceea ce este important dupa aceasta baie e ca trebuie sa va spalati corpul si parul foarte bine astfel incat toxinele eliminate sa nu fie resorbite iar prin piele.
Indiferent ca ati absorbit sau nu energii negative aceasta baie este vindecatoare facuta din cand in cand. Incercati-o si va deveni un obicei plin de binefacere!
STROPITI-VA CU APA SFINTITA
Ca sunteti credinciosi sau nu ,adevarul este ca apa sfintita „este sfanta” cand e vorba de energii negative.
Aceasta functioneaza bine pentru ca apa este solventul universal pentru murdarie, se dizolva in ea compusi chimici,fizici si energetici.
Puteti lua apa sfintita de la orice biserica sau manastire sau va puteti face voi una daca credeti ca aveti aceasta abilitate.
O puteti face in felul urmator: incepeti cu a pune apa pura intr-un recipient deschis ,fara dop,tineti-l la soare timp de cateva ore . Puteti infuza apa cu frunze de busuioc sfant,esente de flori sau uleiuri esentiale (salvie,tamaie 1-2 picaturi)
Tineti-va mainile deasupra apei si rugati-va :
Tata Ceresc, te rog sa infuzezi aceasta apa cu Lumina,Iubirea si Energia ta vindecatoare. Multumesc Inger al apei ca binecuvantezi aceasta apa astfel incat oricine bea si este stropit cu ea este curatat,protejat si vindecat!
Multumesc pentru aceasta apa sfintita,amin!” 
Faceti semnul crucii de 3 ori peste ea,apa este ideala pentru baut (dar eliminati din reteta uleiurile esentiale care nu sunt pt uz intern).
Odata ce aceasta apa este gata o puteti pune intr-o sticluta cu pulverizator si stropiti-va cu ea dar si casa si pe cei dragi.
Aceste sfaturi sunt perfecte pentru a va curata de energiile negative dar cea mai buna cale de protectie este cea facuta dimineatza si seara. Il puteti ruga pe Iisus sau pe Arh Mihail sa va curete si sa va faca o protectie sau vizualizati cu ochii mintii cum sunteti inconjurati cu un balon de energie albastru violet,alb sau in culoarea plumbului (sau cu toate trei).
Cheia este sa credeti in protectie si sa o cereti caci fara sa faceti acest lucru veti fi vanati continuu de energii negative.Daca simtiti ca acum treceti prin situatii care va preocupa cereti protectie suplimentara si asa va fi.
Veti fi inconjurati de Ingeri care va vor infuza permanent energie vindecatoare ,pace si lumina in timp ce nu vor lasa nici o energie din afara sa va atace.
Sa va fie de folos,Doamne ajuta!
https://vindecaviata.wordpress.com/2015/03/20/moduri-prin-care-te-eliberezi-de-energia-negativa/

Niciun comentariu: