11 oct. 2015

AȚI ATINS PUNCTUL CULMINANT AL MOMENTULUI ASCENSIUNII

Imagini pentru spiritual Ascension

”La nivel de grup, omenirea trece printr-o separare fizică în două grupuri distincte de individualități. Această divizare va cerne, precum cerne o sită, sufletele care au cerut și au ales să-și continue experiențele în această a treia dimensiune, de noile suflete care doresc să participe la Ascensiunea Noului Pământ ca parte din experiența lor. Grupul care a ales extinderea gradului de conștientizare, cel care acordă accesul la Cronica Akasha, este grupul care rămâne aici, pe acest nivel superior de exprimare. 
Întâi de toate, aceste suflete sunt noii Luptători ai Luminii, alături de care se află multe suflete foarte bătrâne. Întregul grup care rămâne aici, pe Noul Pământ, începe să-și re-unească toate aspectele fragmentate ale sufletelor, ceea ce reprezintă provocări energetice care se răsfrâng asupra corpurilor fizice. Ființele din al doilea grup, cele care nu pot asimila Gradientul de Lumină și astfel nu pot face față proceselor evolutive necesare pentru a deveni ființe iluminate, părți ale noii civilizații, sunt transpuse, într-un mod natural, pe noi linii temporale alese de sufletele lor.

Acele spații-timp sunt deja create, iar modalitățile prin care vor părăsi actualul corp fizic pentru a trece în noile linii temporale sunt deja luate. În momentul în care un suflet va părăsi un trup, un altul este liber să intre în această nouă lume. Acest lucru se întâmplă acum, cu mare ușurință și în mod regulat. Cele mai multe nou-sosite suflete intră în, și poartă noul tipar uman.”
De GEORGI STANKOV 
prin Carla Thompson, 03 februarie 2015
Traducere și postare Cristian Andrei


Niciun comentariu: