12 oct. 2015

Elohim: Ați atins punctul culminant al Momentului Ascensiunii

Mesajul Elohim
Iubiții noștri,
Noi suntem Elohim și dorim să lămurim faptul că acum se unifică toate momentele procesului în care se desfășoară Ascensiunea: marea îngemănare a liniilor temporale paralele continuă, toate realitățile sunt "active" sau toate sunt "acolo, în acum", imediat apoi sunt "inactive", sau pur și simplu transformate în "alte realități în viitor".
Este ca o Casă a Oglinzilor la un târg local! Deși oglinzile sunt aici și acum ele nu sunt statice și nici permanent într-un singur loc…își schimbă poziția și înfățișarea, în fiecare clipă! Aceasta este multi-dimensionalitatea pe care o trăiți acum și pe care perspectiva voastră 3-dimensională are dificultăți să o înțeleagă.

Portalurile de expansiune se deschid și se închid, iar existența voastră pe nivelele infinite continuă în formă "inconștientă", la fel cum forma "conștientă" vă menține în realitatea stării voastre de veghe. Este adevărat că există zone întregi ale realității, zone în care conștiința voastră nu are acces, în care Energia este re-locată în alte expresii ale Sale. Acest lucru se datorează lipsei anumitor capacități ale voastre, pe care însă le veți primi ca noi daruri, ca parte a trezirii voastre.

Extinderea Conștiinței va contribui la dezvoltarea capacităților voastre telepatice și va face din acestea modul vostru preferat de comunicare. Abilitatea voastră telepatică vă crește, pentru ca să atingeți un nou nivel în perceperea (mai) clară a Cunoașterii. Odată cu clar-Cunoașterea va exista o imediată, intimă și directă Cunoaștere a tot ceea ce veți alege să faceți. Va fi noua voastră extensie a filtrului Vieții. Acest dar vi se dezvoltă acum și va fi perceput, de exemplu, ca o capacitate a voastră de a stabili imediat caracterul unui site web - dacă prezintă informații reale sau dacă dezinformează; perceperea unui suflet aliniat unei linii temporale joase, sau a unuia nou-sosit aici, aliniat misiunii de Ascensiune.

De acum încolo veți dezvolta multe noi abilități, iar noi vedem deja marile salturi ale clarității voastre, precum și tot mai mulți Luptători ai Luminii pentru care "Cunoașterea" este deja ceva spontan. Această Cunoaștere transcede toate liniile temporale în care a visa un eveniment sau a avea o viziune într-o stare meditativă reprezintă tocmai realitatea acelui eveniment sau experiența realității evenimentului. Acesta este primul pas în extinderea adevăratelor voastre capacități de a vă acorda la, și a percepe Realitatea Akashică, un indicator al existenței în dimensiunile înalte.

La nivel de grup, omenirea trece printr-o separare fizică în două grupuri distincte de individualități. Această divizare va cerne, precum cerne o sită, sufletele care au cerut și au ales să-și continue experiențele în această a treia dimensiune, de noile suflete care doresc să participe la Ascensiunea Noului Pământ ca parte din experiența lor. Grupul care a ales extinderea gradului de conștientizare, cel care acordă accesul la Cronica Akasha, este grupul care rămâne aici, pe acest nivel superior de exprimare. 

Întâi de toate, aceste suflete sunt noii Luptători ai Luminii, alături de care se află multe suflete foarte bătrâne. Întregul grup care rămâne aici, pe Noul Pământ, începe să-și re-unească toate aspectele fragmentate ale sufletelor, ceea ce reprezintă provocări energetice care se răsfrâng asupra corpurilor fizice. Ființele din al doilea grup, cele care nu pot asimila Gradientul de Lumină și astfel nu pot face față proceselor evolutive necesare pentru a deveni ființe iluminate, părți ale noii civilizații, sunt transpuse, într-un mod natural, pe noi linii temporale alese de sufletele lor.

Acele spații-timp sunt deja create, iar modalitățile prin care vor părăsi actualul corp fizic pentru a trece în noile linii temporale sunt deja luate. În momentul în care un suflet va părăsi un trup, un altul este liber să intre în această nouă lume. Acest lucru se întâmplă acum, cu mare ușurință și în mod regulat. Cele mai multe nou-sosite suflete intră în, și poartă noul tipar uman (link). Sosirea lor în număr din ce în ce mai mare creează o nouă familie comună de suflete, o nouă Monadă - fundamentul pentru încarnările în noua linie temporală. Aceasta va duce, în cele din urmă, la o armonizare de durată. Gradientul de Lumină crește, iar armonia devine noua ordine de zi pe măsură ce acele suflete care părăsesc corpul fizic iau cu ele negativitatea neînduplecată și încăpățânarea lor recalcitrantă în refuzul de a se deschide și a-și schimba actualul comportament.

Aceste vechi obiceiuri și trăsături nu sunt susținute de Noul Pământ și sunt înlocuite cu noi suflete ale căror trăsături fizice reprezintă un echilibru centrat pe calm, controlul personalității, pe integritate, compasiune, sinceritate și umor.

Toate aceste trăsături creează, în mod necesar, armonia…și armonia este unul dintre elementele fundamentale nu numai în această realitate, ci și pe Noul Pământ. Fiecare dintre voi cunoaște pe cineva în viața sa, ale cărui vechi trăsături și reacții par să fi fost înlocuite cu acestea noi, cele proaspete. Priviți în jur…nu există nici măcar o urmă de îndoială că veți fi capabili să-i întâlniți, pentru că sunt acolo.

Este o nouă etapă a Creației, în care multe forțe sunt alături de voi în această rapidă desfășurare a Momentului Ascensiunii…și fiecare moment este un Miracol al Creației!

Suntem Elohim și vă înconjurăm cu toată Iubirea noastră! Pacea fie cu voi!

Sursa articolului, aici.
http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2015/02/elohim-ati-atins-punctul-culminant-al.html

Niciun comentariu: