15 nov. 2015

Conspiratia CERN: Deschiderea portilor interzise ale Zeilor

Imagini pentru turnul babel unde se afla

Scopul ascuns al Acceleratorului de particule CERN: aducerea lui Lucifer pe Terra, printr-un portal interdimensional! CERN poate fi asemenea Turnului Babel din Biblie!
Este posibil ca Turnul Babel să fi fost mai mult decât un turn? A fost turnul construit într-un loc unde era un “portal hiperdimensional” pentru a permite “zeilor” să vină pe Terra? Dr. Tom Horn s-a gândit la această posibilitate în cartea sa, “Porţile stelare ale Nephilimilor”:
* Omul de știință Stan Deyo a făcut o analiză a Turnului Babel, speculând dacă nu cumva acesta nu a fost conceput pentru a facilita ajungerea la “ceruri”. A fost Turnul Babel o clădire al cărui vârf era suficient de mare pentru a permite ființelor superioare din alte dimensiuni să coboare încet pe Pământ, într-un Univers cu densitate de energie inferioară?
* Uitându-se la Turnul Babel desenat pe o stelă (bloc de piatră), Deyo constată că partea cea mai de sus a construcţiei poate indica o zonă circulară “luminoasă”, în timp ce marginile straturilor turnului sunt netede, ca un izolator de înaltă tensiune, ca și cum energia electrică este disipată. Stan Heyo crede că această constatare este una interesantă, având în vedere că ființele care coborau din ceruri erau însoţite de obicei de un fulger (descărcare electrică), în timp ce ființele care urcă din regiunile cu densități mai mici de energie tind să răcească atmosfera, asemenea pătrunderii unei “fantome” într-o cameră.
Poate că Nimrod (constructorul biblic al Turnului Babel) a vrut mai mult decât crearea unui loc interdimensional de aterizare; este foarte posibil că el a intenţionat construirea unui generator de portal interdimensional. Poate că astfel se explică mânia lui Dumnezeu, căci Nimrod a creat un mecanism prin care punea în pericol cerurile!
Acum, revenind la timpurile noastre, în anul 2015, precum se ştie, anul acesta va fi redeschis Acceleratorul de particule CERN de la Geneva (Elveţia). De data aceasta, Acceleratorul va fi mai impresionant, el putând genera un câmp magnetic care este de 100.000 de ori mai puternic decât cel al Pământului! În momentul în care se va întâmpla acest lucru, asemenea Turnului Babel, CERN ar putea deschide uşi către alte dimensiuni şi, atunci, ca într-un adevărat film SF, mai multe fiinţe interdimensionale ar putea intra în Terra prin intermediul CERN.
Deşi fizicienii spun că au alte scopuri (găsirea particulei lui Dumnezeu), adevăratul scop al CERN ar putea fi acesta: crearea unui portal interdimensional, pentru a putea a putea aduce pe Terra anumite fiinţe. Cum elita globală se închină lui Lucifer, n-ar fi exclus ca să se urmărească aducerea cetei lui Lucifer pe Pământ! Oare ce ne aşteaptă!?
http://www.wakeupworld.ro/2015/10/31/conspiratia-cern-deschiderea-portilor-interzise-ale-zeilor/

Niciun comentariu: