8 nov. 2015

O lume fără cancer. Povestea vitaminei B17


O lume fara cancer. Povestea vitaminei B17

Dragii mei,
De ani de zile promovez acest film. L-am trimis pe email aproape tuturar prietenelor pentru informare si distribuire. Unele persoane diagnosticate cu cancer refuza sa ia vitamina B17 pe motiv ca medicii "interzic vitaminele", dar le recomanda cu caldura "chimioterapia" si alte tratamente. Vitamina B17 se gaseste in cantitate mare in samburii de caise. Specialistii recomanda sa mananci atatia samburi cate fructe poti manca odata. Daca filmul nu ii convinge, este alegerea lor.

Documentarul „O lume fără cancer. Povestea vitaminei B17” explorează ideea revoluționară potrivit căreia cancerul este o boală deficitară, o formă gravă de avitaminoză, precum scorbutul sau pelagra, agravată de lipsa unui compus alimentar esențial în dieta omului modern. Această substanță este vitamina B17. Forma cea mai concentrată și pură, realizată special pentru tratamentele împotriva cancerului, este cunoscută sub numele de Laetrile, o substanță chimică interzisă în prezent în Statele Unite ale Americii.
Ideile prezentate în acest film documentar nu sunt aprobate de medicina convențională. Organizații din SUA, precum Administrația Alimentelor și Medicamentelor (FDA),  Societatea Americană de Cancer și Asociația Medicală Americană, au etichetat cartea pe care se bazează acest film documentar drept „o înșelătorie”. Cu toate acestea, dovezile sunt copleșitoare că vitamina B17 este, în sfârșit, soluția la problema cancerului.
De ce a declanșat medicina tradițională un adevărat război asupra acestui tratament revoluționar cancerului? Autorul susține că răspunsul ține exclusiv de politică și se bazează pe obiectivele economice și de putere ale celor care controlează sistemul medical.
Bazat pe cartea omonimă a lui G. Edward Griffin, „O lume fără cancer” se aventurează pe un teritoriu neexplorat și dezvăluie adevăruri șocante despre  modul în care știința a fost subminată pentru a proteja o caracatiță a intereselor comerciale și  politice. Cartea și filmul documentar au potențialul de a genera un impact suficient de puternic pentru a răsturna un imperiu. Și, probabil, vor reuși.


Niciun comentariu: