26 iul. 2015

Ingerii, cristalele si planteleCristalele reprezinta mult mai mult decat niste ornamente frumoase. Ele sunt puternici conductori de energie si culorile, formele si incluziile lor frumoase influenteaza fiecare felul in care isi manifesta energia specifica. Inca din timpurile Lemuriei si Atlantidei, cristalele au fost folosite in procesul de vindecare. Cristalele amplifica energia printr-un proces numit piezoelectricitate si in zilele noastre spitalele folosesc cristalele si senzorii piezoelectrici in diagnosticarea si tratarea bolilor. Mai gasim cristale in ceasuri, radio si alte aparate electronice. Si sa nu uitam ca alimentele pe care le mancam si implicit corpul nostru au un continut inalt de minerale, ceea ce face din cristale un partener de viata. Daca acceptam ideea ca Dumnezeu este omniprezent, atunci Creatorul nostru se afla si in cristale.
Terapia cu ajutorul cristalelor este un mod subtil si intuitiv de a obtine efecte vindecatoare variate. Cand vom lucra cu cristalele vom invoca energia si indrumarea ingerilor. Dupa ce vom purifica cristalul tinandu-l patru ore in lumina soarelui sau a lunii, vom invoca energia Divina intai in corpul nostru, apoi o vom transfera cristalului si, folosindu-l ca pe un tranzistor, vom trimite energia vindecatoare asupra noastra, a altei persoane sau asupra plantelor si animalelor. Prin procesul deja demonstrat de fizica, numit rezonanta, fiecare piatra atrage si propaga o anumita calitate a energiei Divine, in functie de culoarea, forma si inclusiunea sa (prezenta altor elemente constitutive de alta natura decat cea a cristalului). Prin acelasi proces, energia specifica fiecarui cristal rezoneaza cu energia specifica unui inger, cristalul functionand ca un adjuvant si amplificator in procesul de comuniune si comunicare cu lumea fiintelor angelice. Acest lucru se poate realiza practic in felul urmator:
Dupa ce a fost purificat, vom tine cristalul in mana stanga sau in mana cu care de obicei scriem si vom cere ajutorul si sfatul ingerilor:
“Lumina si iubire Divina a Creatiei si voi ingeri vindecatori, va invoc acum. Va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati si sa ma protejati in (vom mentiona ceea ce dorim sa obtinem sau sa realizam cu ajutorul cristalului). Va rog sa trimiteti prin mine intelepciunea, iubirea si lumina voastra in acest cristal si fie ca ele sa fie amplificate pentru a obtine vindecarea sau sa fie folosite in scopurile cele mai nobile. Va multumesc!”

            Vom putea folosi cristalele si pentru a comunica cu Arhanghelii cu care simtim o anumita afinitate, cristalele ajutandu-ne astfel sa fim mai deschisi si receptivi la energia plina de iubire a acestor fiinte de lumina si sa receptam mult mai usor mesajele pe care acestia vor sa ni le transmita.
Arhanghelul Mihail
Aura Arhanghelului Mihail este de culoare albastra amestecata cu purpuriu regal. Cand se afla langa noi, putem zari stelute de lumina albastru cobalt.
Cristalul numit sugilit rezoneaza cu energia Arhanghelului Mihail. Daca purtam asupra noastra bijuterii cu sugilit, putem primi mesaje profunde si pline de dragoste de la Mihail. Putem folosi terapia cu cristale pentru a-i cere Arhanghelului Mihail sa ne elibereze de orice temeri care ne blocheaza sa ne bucuram deplin de calitatile si talentele noastre. Cea mai simpla metoda este aceea de a pune la capul patului in timpul somnului o piatra de sugilit pentru ca energia cristalului si a lui Mihail sa ne ajute in timpul somnului sa ne eliberam de frica si blocaje. Putem de asemenea sa curatam cu ajutorul cristalului de sugilit casa, biroul sau chiar masina de energii impure.
Aroma de salvie si parfumul inviorator al uleiului de eucalipt ofera vibratii care ne pot inlesni comunicarea cu Arhanghelul Mihail si ne vor oferi protectie.
Arhanghelul Gabriel
Fiind ingerul mesager, Gabriel este primul care ne ajuta sa ne exprimam mesajele de iubire, in orice forma creatoare ne simtim atrasi sa o facem: scris, radio, televiziune.
Arhanghelul Gabriel ne aminteste ca avem mereu alaturi de noi si in noi puterea lui Dumnezeu si ne ajuta sa accesam aceasta putere.
Aura lui Gabriel este de culoarea cuprului, la fel ca si trompeta sa. Cand purtam asupra noastra citrin sau metalul cupru suntem conectati la energia lui. Putem folosi terapia cu cristalele pentru a amplifica ajutorul lui Gabriel in special in problemele legate de conceperea, nasterea sau adoptia unui copil. Parintii pot invoca ajutorul Arhanghelului pentru a-i ajuta in toate situatiile privind educatia si cresterea copiilor.
Aroma amaruie a uleiului de cedru si parfumul garoafelor ne pun in legatura cu forta acestui arhanghel, ne ajuta sa acumulam energie si ne ofera un sentiment de pace.
Arhanghelul Metatron
Metatron este unul dintre arhanghelii care au pasit vreodata pe Pamant ca oameni. Fostul profet si scrib, Enoch, a fost ridicat la ceruri si i s-a acordat aceasta gratie datorita vietii sale exemplare. El isi continua munca de scrib in ceruri, fiind ingerul care tine cartea vietii fiecarui muritor. Metatron vindeca dificultatile legate de procesul de invatare si toate problemele legate de copii.
El este pazitorul noilor copii indigo si de cristal. Aura lui Metatron este de un violet superb cu striatii de culoarea spumei marii. Cristalul specific energiei lui Metatron este turmalinul de culoare verde si roz. Putem folosi terapia cu cristale, cerandu-i Arhanghelului Metatron sa ne ajute sa ne purificam chakrele si sa eliminam toxinele din corp. Daca va simtiti atrasi de munca cu copiii rugati-l pe Metatron sa va ajute sa va valorificati talentele si calitatile in acesta directie.
Nici un alt parfum nu are un asemenea efect rezonator cu energia lui Metatron ca cel de violete si trandafiri. Vibratiile fine, delicate ale acestora linistesc si vindeca. Ele ne trezesc sensibilitatea fata de expresia iubirii, frumusetii si armoniei.
Arhanghelul Rafael
Putem sa ii cerem Arhanghelului Rapahel sa inconjoare tot ceea ce dorim cu aura sa de culoare verde smarald.
Cristalele care sunt legate de energia vindecatoare a lui Rafael sunt smaraldul si malachitul. Putem folosi terapia cu cristalele specifice acestui inger pentru a ne pastra trupul mereu sanatos. Deseori, Rafael ne inspira prin vise, idei, ganduri, intuitie felurile in care putem sa ne pastram o excelenta stare de sanatate. Daca suntem bolnavi vom tine in mana piatra specifica lui si ii vom cere sa isi reverse ajutorul asupra noastra sub forma luminii sale verzi vindecatoare.
De asemenea, putem sa il rugam pe Rafael sa ne inspire in alegerea unui doctor sau alimentatii care sa ne ajute sa ne redobandim sanatatea.
Parfumul inviorator al mentei ne pune in rezonanta cu energia regeneratoare a lui Rafael si ne ajuta sa ne pastram tineretea. Prin parfumul floral fin al iasomiei, sufletul ni se deschide pentru a recepta imagini si viziuni care poarta mesajele vindecatoare ale Arhanghelului Rafael.
Arhanghelul Uriel
Energia Arhanghelului Uriel este de culoare galben pal, ca lumina unei lumanari. De cate ori suntem in pana de idei sau avem nevoie de indrumare intelectuala, il putem apela pe Uriel.
Energia sa este aliniata cristalului de ambra. Arhanghelul Uriel este cunoscut pentru abilitatea de a ne ilumina mintea cu inspiratie Divina. Putem folosi energia cristalului ambra ori de cate ori avem nevoie de raspunsuri sau de o viziune mai profunda asupra lucrurilor. Ajutorul Arhanghelului Uriel poate veni foarte rapid cand ne aflam in situatii de criza, care necesita o rezolvare imediata (examen, sedinte, procese, intalniri importante). Uriel ne ajuta sa clarificam situatiile confuze, pas cu pas, inspirandu-ne pe drumul vietii.
Rezonant cu Uriel, uleiul de lavanda are un efect calmant si ne ajuta sa solutionam emotiile negative. Vibratiile uleiului de rozmarin si de bergamota ne trezesc pofta de viata, ne intaresc energiile vitale si ne confera incredere in sine si siguranta.
Arhanghelul Jophiel
Aura Arhanghelului Jophiel este de un roz profund ca cele mai frumoase petale de trandafir, simbolizand natura sa frumoasa, protectoare si plina de dragoste. Cristalele de culoare roz inchis, ca rubinul sau topazul roz, sunt asociate cu energia lui Jophiel. De cate ori suntem implicati in activitati artistice sau ne renovam locuinta, il putem ruga pe Jophiel sa ne ajute sa realizam lucruri frumoase. E ca si cum am avea mereu langa noi un specialist in design interior sau in feng shui. Putem apela acest inger prin terapia cu cristale pentru a ne ajuta sa vedem mereu frumusetea in toate lucrurile si persoanele. Jophiel ne inspira sa petrecem mult timp in natura pentru a ne reconecta la ritmurile universului, a ne purifica astfel corpul si a redobandi frumusetea naturala. De cate ori ne simtim stresati, presati, grabiti si nefericiti il vom chema pe Arhanghelul Jophiel in ajutor. El ne va ajuta sa devenim constienti de propria valoare si sa savuram fiecare moment al vietii.
Putem fuziona cu energia lui Jophiel utilizand aroma de tamaie si admirand floarea de lotus. Aroma de tamaie are un efect inaltator asupra sufletului si capacitatea noastra de a crede se adanceste, transformandu-ne intr-un recipient al luminii divine. Floarea de lotus inradacinata in namol ramane neatinsa de acesta si radiaza frumusete si armonie.
Acesta este si mesajul ingerilor pentru noi: adevarata fiinta traieste neatinsa de lume si se uneste cu Dumnezeu raspandind in jur iubire, bucurie si cunoastere.
Copyright © Dana Pontos – “Fiinte de lumina”
http://lumeaingerilor.ro/despre-ingeri/ingerii-cristalele-si-plantele/

24 iul. 2015

Vindeca orice boala sau durere intrand in starea alfa a mintii si poti trai o viata extrem de fericita!

Imagini pentru starea alfa a creierului

Exista patru mari tipuri de unde cerebrale, inregistrabile la orice electroencefalograf:
- Undele BETA – cu frecventele cuprinse intre 14 si 21 Hz, care apar preponderent in starea de veghe;
- Undele ALFA – cu frecventele cuprinse intre 7 si 14 Hz, care apar preponderent in starea de semisomn;
- Undele TETA – avand domeniul de frecvente intre 4 si 7 Hz, corespunzatoare starii de somn;
- Undele DELTA – cu frecvente sub 4 Hz, corespunzatoare somnului profund.
Domeniul Beta corespunde lumii fizice; aici exista imagine, sunet, miros, gust, pipait, exista timp si spatiu.
Domeniul Alfa corespunde nivelului constiintei interioare, lumii spirituale. Nu mai exista notiunile de spatiu si timp. Frecventa de 10 Hz corespunde frecventei la care se interconecteaza cele doua emisfere cerebrale: dreapta (intuitiva, folosita rar, ca de exemplu la ascultarea unei bucati muzicale, la admirarea unei picturi etc) si stanga (cu rol analitic si sintetic – in cazul dreptacilor; la stangaci situatia este inversa). Tot frecventa de 10 Hz este atribuita frontierei PST, adica sub aceasta apar toate fenomenele din parapsihologic, cum sunt telepatia, perceptia extrasenzoriala (PSE, ESP), telekinezia, premonitia, etc. Chiar si Pamantul prezinta o vibratie in acest domeniu, in jur de 8,5 Hz.
Domeniul Teta este activat in timpul somnului, dar si prin anestezic generala.
Domeniul Delta corespunde inconstientului.
Deci zona Alfa (o vom numi pe scurt “Alfa”) corespunde domeniului in care frecventele cerebrale sunt diminuate la aproximativ jumatate din starea de veghe. Cercetatorii care au utilizat biofeedback, sau EEG (electroencefalografie), au observat ca la pacientii cu zona Alfa activa se imbunatateste activitatea organelor supuse stresului, se normalizeaza tensiunea arteriala, pulsul devine uniform, functionarea automata a corpului ajunge mai mult sub controlul nostru, creste capacitatea cerebrala dincolo de dublul normalului etc.
Dar, toate acestea si nu numai ele pot fi obtinute si in mod constient, activand volitiv Alfa, adica daca iti diminuezi in mod voluntar frecventele cerebrale.
Creierul tau deja l-ai programat de nenumarate ori in viata ca sa efectueze in mod automat o seric de operatii. Dimineata te trezesti, te ridici din pat, le imbraci, iti legi sireturile, conduci masina – toate acestea fara a te gandi macar un moment la ele. Daca stii sa intri in starea alfa, atunci vei putea face urmatoarele actiuni:
* adormirea la o ora oarecare;
* trezirea la orice ora;
* ramanerea in stare de veghe, in caz de somnolenta;
* inlaturarea unei dureri (de cap de exemplu);
* rezolvarea unor probleme aparute;
* renuntarea la unele vicii;
* retinerea usoara a unor liste lungi;
* invatarea mai eficace;
* corectarea oricarei schimbari aparute in corpul tau;
* ajutorarea altora in caz de boala.
In alte articole, va vom invata cum sa intrati in starea alfa a creierului.
http://www.almeea.ro/intrand-in-starea-alfa-a-mintii-puteti-vindeca-orice-boala-sau-durere-si-trai-o-viata-extrem-de-fericita/

Tratamentul vindecatorilor chinezi si rusi pentru durerile articulare si de spate – Folia de aluminiu

Proprietatile de vindecare ale foliei de aluminiu sunt foarte bine cunoscute de vindecatorii chiezi si rusi. “Practica a demonsrat ca folia de aluminiu poate fi folosita ca instrument de vindecare in afara bucatariei, unde ar trebui sa fie utilizata cu o extrema precautie.”
In cazul in care te lupti cu dureri la nivelul gatului, spatelui, umerilor sau genunchilor, pur si simplu infasoara zona cu folie de aluminiu, iar durerea va disparea destul de rapid.
8
Energia vietii din corpul nostru trece printr-un punct biologic activ, reflecta si revine la meridianul de unde a pornit la inceput. Aceasta metoda de tratament are un efect pozitiv asupra organelor asociate cu acelasi meridian. In acest fel, puteti rezolva orice problema de sanatate si puteti calma durerea incapatanata.
Aceasta metoda de vindecare, aparent neobisnuita, dar interesanta, a fost si este in continuare practicata de multi vindecatori chinezi si rusi si a fost explicata in detaliu in cartile lui Wilhelm Reich, un psihoterapeut si student al lui S. Freud.
Ia o bucata de folie de aluminiu, pune-o pe locul inflamat si fixeaz-o cu un bandaj. Folia de aluminiu se aplica in tratamentul diferitelor tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gatului, spatelui, bratelor, picioarelor, articulatiilor, sciatica, artrita reumatoida si in cazul depozitelor de sare. De asemenea, poate fi utilizata si in tratamentul gutei si in cazul cicatricilor postchirurgicale.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de folie de aluminiu si sa o aplici pe cicatrice sau, in cazul gutei, sa iti invelesti degetul mare cu folie si sa o fixezi cu un bandaj. Vindecatorii din China recomanda ca acest tratament sa durezi aproximativ 10-12 ore.
Pune o bucata de folie de aluminiu deasupra locului inflamat si tine-o peste noapte. Se face o pauza de 1-2 saptamani si se repeta tratamentul daca este necesar.
Folia de aluminiu are un puternic efect anti-inflamator asupra organismului.
Folia de alumiu te poate ajuta sa scapi de raceala – Infasoara-ti picioarele cu 5-7 straturi de folie de aluminiu si pune o bucata de hartie sau o material textil din bumbac intre fiecare strat. Tine compresa timp de o ora. Apoi, inlatura compresa si pune-o din nou dupa doua ore. Las-o sa actioneze timp de o ora si apoi fa pauza din nou. Acest tratament se repeta de trei ori.
Cu toate acestea, multi oameni discuta in continuare despre modul in care functioneaza acest tratament.
Exista oameni care se bazeaza pe stiinta, in timp ce altii se bazeaza pe bioenergie. Iata cum ne explica A.V. Skvorcov, un om de stiinta rus:
“Vindecatorii folosesc adesea instrumente de restructurare a energiei, cum ar fi folia de aluminiu. La nivelul organismului uman exista celule speciale stem care se intrepatrund in mod constant cu campul energetic al Pamantului. Din anumite motive, acest camp se deformeaza, si astfel este afectat fluxul de energie trimis catre celulele stem.
Suprafata sa reflecta campul energetic al Pamantului si ,asemenea unei lupe, il face sa para de cateva ori mai mare, si astfel este permisa restabilirea interactiunii perturbate dintre celule si acest camp energetic. Mai mult decat atat, suprafata sa stralucitoare impiedica patrunderea radiatiilor nearmonice externe in corpul uman si acumularea de astfel de radiatii.”
http://www.e-dimineata.ro/tratamentul-vindecatorilor-chinezi-si-rusi-pentru-durerile-articulare-si-de-spate-folia-de-aluminiu/

Metoda de depistare a afectiunilor folosita de un vindecator rus


Pielea ta este de fapt un afis pentru ceea ce se intampla cu adevarat in interiorul corpului tau. Si pentru ca astfel de eruptii nu apar doar la intamplare, un simplu cos iti poate trimite un mesaj destul de clar cu privire la sanatatea organismului tau, explica medicul dermatolog Joshua Zeichner, director de cercetare in cadrul Departamentului de Dermatologie de la Spitalul Muntele Sinai din New York.
Este adevarat ca medicina moderna se bazeaza in mare parte pe medicina alternativa, aceasta fiind medicina originala. In istoria omenirii, oameni de pe toate continentele au utilizat diferite sisteme de vindecare – acupunctura, ayurveda, fitoterapie si multe altele. Exista mai multe metode alternative de diagnosticare a problemelor care apar la nivelul organismului nostru si ceea ce este cu adevarat uimitor este faptul ca aceste vechi metode raman in continuare o modalitate foarte buna si sigura de monitorizare a starii de sanatate a organismului nostru.
Una dintre aceste metode provine de la un vindecator rus si este vorba de metoda de diagnostic cu ajutorul acneei si cosurilor de pe fata. Priveste-ti fata in oglinda, studiaza imaginea de mai jos si incearca sa analizezi daca exista sau nu anumite probleme la nivelul organismului tau.

Pastreaza acest ghid la indemana pentru a intelege pe deplin cauza aparitiei cosurilor!

01

#1. Rect; #2. Colon pelvian; #3. Ficat; #4. Epiteliul ovarian; #5. Colonul descendent; #6.Glanda suprarenala stanga; #7. Rinichi pelvin stang; #8. Partea superiara a rinichiului stang; #9. Lobul stang al ficatului; #10. Vezica biliara; #11. Colon; #12. Pancreas; #13. Bila si conductele hepatice; #14. Rinichiul stang; #15. Patologie cardiaca; #16. Uretra rinichi stang; #17. Lobul stang al ficatului; #18. Canalul lactifer stang (glanda mamara); #19.Plamanul stang; #20. Tulburari cardiace; #21. Bronhiile plamanului stang; #22. Diafragma, coaste; #23. Curvatura minor a stomacului; #24. Duoden; #25. Glanda suprarenala stanga;#26. Zona inghinala stanga; #27. Ovarul stang la femei, testiculul stang la barbati; #28.Glanda mamara; #29. Articulatia sacro iliaca; #30. Rinichiul stang; #31. Curvatura major a stomacului; #32. Uter si prostata – partea stanga; #33. Vezica urinara; #34. Rinichiul stang pelvin; #35. Pancreas; #36. Lobul stang al glandei tiroidel; #37. Uretra stanga; #38.Stomac; #39. Uter, lobii prostatei, perineu; #40. Canalul lactifer drept (glanda mamara);#41. Stomac; #42. Uretra dreapta; #43. Colecist; #44. Lobul drept al tiroidei; #45. Pelvis renal; #46. Uter si prostata – partea dreapta; #47. Stomac; #48. Rinichiul drept; #49. Ovarul drept la femei, testiculul stang la barbati; #50. Sistemul limfatic iliac; #51. Glanda suprarenala dreapta; #52. Epiteliul ovarian; #53. Stomac; #54. Sistemul hormonal; #55.Semne de sclerodermie; #56. Epiteliul ovarian; #57. Cartilagiul Saber; #58. Stomac; #59.Stomac; #60. Uretra dreapta; #61. Bronhiile plamanului drept; #62. Glanda mamara; #63.Lobul drept al ficatului; #64. Uretra dreapta; #65. Plamanul drept; #66. Rinichiul drept; #67.Slaba activitate a rinichilor, pietre la rinichi, nisip la rinichi; #68. Colon. #69. Infectie la nivelul rinichilor; #70. Rinichiul drept; #71. Vezica biliara si canalele excretoare; #72.  Lobul drept al ficatului; #73. Rinichi; #74. Glanda suprarenala dreapta; #75. Colon; #76. Colon; #77.Apendice; #78. Stomac; #79. Vezica urinara; #80. Organele genitale;

http://www.e-dimineata.ro/metoda-de-depistare-a-afectiunilor-folosita-de-un-vindecator-rus/