31 oct. 2015

Un ac, salveaza viata cuiva in caz de accident vascular cerebral

Un ac iti poate salva viata in cazul unui accident vascular cerebral. Un profesor chinez ne sfatuieste ca trebuie  sa avem mereu in casa un  ac sau o seringa. Acesta este un mod uimitor si neconventional pentru a ajuta un om sa supravietuiasca unui accident vascular cerebral. Impartasiti acest sfat la timp pentru a ajuta pe cineva sa supravietuiasca! Nu stii niciodata cand viata cuiva poate depinde de tine. Cand se produce atacul vascular cerebral- capilarele creierului se rup treptat. Acest lucru necesita acordarea primului ajutor si odihna imediata. Fii calm! Indiferent in ce loc este victima, nu trebuie miscata, […]

Un ac iti poate salva viata in cazul unui accident vascular cerebral. Un profesor chinez ne sfatuieste ca trebuie  sa avem mereu in casa un  ac sau o seringa. Acesta este un mod uimitor si neconventional pentru a ajuta un om sa supravietuiasca unui accident vascular cerebral. Impartasiti acest sfat la timp pentru a ajuta pe cineva sa supravietuiasca! Nu stii niciodata cand viata cuiva poate depinde de tine.
Cand se produce atacul vascular cerebral- capilarele creierului se rup treptat. Acest lucru necesita acordarea primului ajutor si odihna imediata.
Fii calm! Indiferent in ce loc este victima, nu trebuie miscata, pentru ca miscarea duce la ruperea capilarelor . Este bine sa avem un ac de seringa la noi, dar si un ac de cusut poate fi de ajutor.
Tineti acul asupra unui foc sau bricheta pentru a il steriliza si apoi intepati toate degetele de la maini.
  1. Nu exista nicio zona stabila, intepatura trebuie sa fie la cativa milimetri de unghie.
  2. Intepati incat sangele sa poata curge.
  3. Daca sangele nu curge strangeti si stoarceti degetele, pana incepe sa curga sangele.
  4. Cand toate cele 10 degete sangereaza, asteptati cateva minute- veti vedea ca victima va reveni la viata.
  5. Daca gura victimei este stramba, ii masati urechile pana cand acestea devin rosii, atunci insemna ca sangele a ajuns acolo.
  6. Apoi inteapa cu acul lobul fiecarei urechi pana cad cateva picaturi de sange, dupa cateva minute gura isi va reveni.
Asteptati pana cand victima isi revine la normal, fara simptome neobisnuite, si apoi duceti-o la spital.
Aceasta metoda de varsare de sange pentru a salva viata cuiva, face parte din medicina traditionala chineza, si aplicarea acesteia s-a dovedit o metoda 100% eficienta. Ii ajuta pe oameni sa supravietuiasca accidentelor cerebrale vasculare.
http://www.stil-naturist.com/trebuie-sa-stiti-asta-iata-cum-puteti-salva-viata-cuiva-in-caz-de-accident-vascular-cerebral-folosind-doar-un-ac/#

29 oct. 2015

Planeta Jupiter

Imagini pentru jupiter
.............
Considerente de natura spiritualaPrin marimea si pozitia sa, sfera subtila de forta a acestei planete ocupa locul central printre sferele subtile de forta ale celorlalti astri care se invart in jurul Soarelui. Ca planeta, Jupiter este precedata de Mercur, Venus, Terra, Marte si asteroizi, pentru a fi urmata apoi de acelasi numar de corpuri celeste - Saturn, Uranus, Neptun, Pluto si planetele transplutoniene, dintre care prima este deja numita de catre unii Minos.
In analogie cu acest loc ales, sfera subtila de forta a lui Jupiter reprezinta in astrologie principiul echilibrului, al autoritatii, al ordinii, al stabilitatii in progres, al abundentei, al patrarii si perpetuarii ierarhiei stabilite. Energiile sale subtile fac sa se manifeste in planul fizic legalitatea sociala, bogatia, optimismul si increderea. In astrologia traditionala, planeta - denumita si "marele benefic" - guverna atit Semnul zodiacal Sagetator (considerat un Semn al dreptatii) cat si Semnul zodiacal Pesti (considerat an Semn al compasiunii). Medicina si jurisprudenta sunt profesiuni privilegiate in cazul fiintelor umane care se afla in rezonanta mai mereu si foarte mult cu sfera subtila de forta a lui Jupiter.
In astrologia hindusa, sferei sale de forta ii corespunde un zeu foarte important, numit Brihaspati, semnificatiile lui simbolice fiind vaste si depasind cadrul strict al astrologiei.
Cea mai importanta corelatie de care pune alaturi aceasta sfera energetica subtila si zeul (spiritul/entitatea) care o guverneaza este notiunea de guru. In limba sanscrita guru inseamna atat "greu" cat si "acela care impastie intunericul si aduce Lumina Divina", atribute caracteristice, de altfel, unui maestru spiritual autentic. Tocmai de aceea Brihaspati, spirtul planetei, mai este cunoscut in traditia hindusa, si sub numele de Devaguru (Maestrul Zeilor) sau Devacarya (Invatatorul Zeilor). El este acela care pledeaza pentru corectitudine, justitie, iluminare prin efort propriu. Actiunea sa vizeaza progresul si expansiunea Constiintei, amplificarea puterii de munca si curajul divin integrat. El este acela care isi salveaza adoratorii dar, carora le ofera totodata, si oglinda caracterului lor real.
Numit adeseori Vacaspati (de la "vak"=Cuvantul exprimat, si "pati"= stapan), Jupiter se releva a fi si Stapanul vorbirii, Maestrul plin de elocinta, care acorda Cunoasterea si vegheaza plin de compasiune la respectarea Legii (uneori Jupiter este cunoscut si drept "Stapanul Dharmei"). Uneori se spune ca el determina durata vietii, deoarece el este acela care daruieste longevitatea.
Considerat ca "datator de fericire", sub egida lui intra intelepciunea, credinta, moralitatea, compasiunea, bunavointa, expanisunea, libertatea de a ne construi propriul model, propria filosofie de viata. Lui i se atribuie un important manual de legi si politica, Brihaspati Samhita, astazi in mare parte pierdut, fapt deloc intamplator daca ne gandim la folosirea din ce in ce mai joasa a rezonantei jupiteriene, despre care unele texte antice comenteaza: "In Kali Yuga (epoca Intunericului), Nandi - Taurul Dharma-ei - se mai sprijina intr-un singur picior." Intr-adevar, in lumea contemporana, Legea Divina este profund ocultata sau chiar cu buna-stiinta defaimata, fiind un real act de eroism spiritual regasirea si respectarea ei.
Brihaspati este asociat de multe ori cu Brahma (Creatorul vietii) si cu Ganesha (Zeul care inlatura toate obstacolele), ca simbol al puterii de a infrange dusmanii, mai ales ignoranta, singurul dusman de temut al fiintei umane. O veche legenda spune ca Brihaspati este fiul lui Angiras, preotul zeilor si patronul ritualurilor sacrificiale. Consilier intelept prin excelenta, este intotdeauna ascultat si respectatd de catre Surya (Soare) si Soma (Luna), cuplul regal al Luminariilor. El este acela care controleaza miscarile celorlalte astre si el este "cel mai bun profesor al stiintelor Luminii (astrologia).
Unul dintre multele texte initiatice secrete il descrie astfel: "El este un zeu stralucitor si puternic calarind pe un elefant alb (care, in calitatea sa de cel mai mare mamifer terestru, este un simbol al majestuozitatii si al puterii). In maini, zeul poarta un suld de manuscrise (simbolul Cunoasterii spirituale a Scripturilor), discul lui Vishnu (simbol al retezarii din radacina a prostiei) si scoica (simbol al puterii Sunetului Divin, arhetipal). Cu a patra mana el binecuvanteaza." Lui i se spune intotdeauna: "Ma inclin pana la pamant in fata Invatatorului tuturor Zeilor, care straluceste orbitor precum aurul... El este imbracat in galben, iar florile si uleiurile aromate cu care este impodobit au aceeasi culoare. El poarta tot felul de ornamente si este un Intelept in toate artele si stiintele."

http://www.mirabilys-magazin.ro/articole/planeta-jupiter-greul-sistemului-solar

Sfaturi pentru Luna in crestere in semnul Scorpionului

Imagini pentru luna in crestere

De astăzi 27 octombrie 2011, Luna este în creştere până în 10 noiembrie 2011, perioadă în care ar trebui să fim mai atenţi la dieta noastră, dar şi la dezvoltarea unor calităţi spirituale. Din punctul meu de vedere este cea mai provocatoare perioadă, pentru că ne obligă să cultivăm smerenia, din acest motiv provocările vor fi pe măsură. Probabil că mulţi dintre noi vor crede că au ajuns la limita suportabilităţii, sau că mai mult de atât nu pot să ducă.
De aceea avem nevoie mai mult ca oricând de echilibru, iar acesta trebuie realizat pe trei nivele, fizic, mental şi spiritual.
Fizic, este important să acţionăm, să nu ne lăsăm cuprinşi de inerţie sau oboseală, să ne îngrijim de sănătatea noastră, să facem mişcare, să ne bucurăm de natură şi să fim mai atenţi la alimentaţie, existând tendinţa spre îngrăşare sau spre acumulare de toxine.
De aceea atenţie la ficat şi la ochi în această perioadă. Ficatul scoate din corp rutatea materializtă şi furia. Eliminarea lor este însă blocată de frică. Toate bolile pot fi vindicate dacă ficatul îşi păstrează funcţia de curăţire a organismului. În momentul în care organismul numai elimină produsele de care numai are nevoie şi prin urmare numai elimină răutatea, eliminarea însemnând transformarea răului în bine, corpul moare pentru ca omul spiritual să nu piară. De aceea nu se poate trăi fără ficat. Dacă ne ascundem furia clocotitoare sub o mască zâmbitoare, fierea se revarsă în sânge. Fierea este secretată de ficat, ea îşi face turul şi se întoarce în ficat, înbolnăvindu-l. Fierea distruge structurile brute, şi este o furie masculină, de aceea femeile suferă din cauza fierii mai mult decât bărbaţii. Când ne străduim să facem cuiva pe plac , ne blocăm mersul firesc.  Furia apare din senzaţia de neputinţă, când nu putem face ce dorim, iar un om furios nu recunoaşte că el este piedica cea mai mare. Important este să ne eliberăm de ea în stadiul incipient.
La polul opus furiei se află Fericirea.
Iată ce spune Vasile Andru despre fericire: Fericirea este o rezultantă a dreptei vieţuiri. Cine aleargă după fericire, n-o va avea, dar cine aleargă după dreapta vieţuire va avea şi fericirea.
A fost odată un prinţ melancolic — Tamas, aşa se numea. Era un prinţ mâhnit, după cum îl arată şi numele: „Tamas“, în sanscrită, înseamnă întunecat. Şi prinţul acesta mâhnit, îngrijora pe cei din jur, căci un prinţ mâhnit face nevroză, iar un prinţ nevrotic dă porunci rele. Ştim şi noi, căci am avut despoţi nevrotici şi aţi văzut ce porunci rele dădeau. În consecinţă, cei de la curte au încercat să-l optimizeze. Un înţelept de la curte i-a zis că ar putea să fie fericit dacă ar îmbrăca o cămaşă a unui fericit! Iată o sugestie bună: cămaşa unui om fericit ar putea să te facă fericit. Gândirea magică judecă aşa.
Prinţul deodată s-a înveselit şi a trimis soli prin toată împărăţia ca să găsească un om fericit şi să smulgă de pe el cămaşa, dându-i în schimb aur — aici e vorba de cumpărarea unui simbol, iar simbolurile se vând scump… Aşadar, solii au mers să caute cămaşa în împărăţia respectivă, care era plină numai de oameni bombănitori, grăbiţi, amărâţi, necăjiţi, ratând ofranda, adică având veşnic chipurile crispate. Nu găseau nici un om fericit… Prinţul Tamas aştepta, trimişii nu mai veneau! În sfârşit, unul dintre trimişi a ajuns pe undeva unde a găsit un ins foarte vesel. Omul trebăluia ceva cântând — părea să fie fericit. Ei bine, trimişii prinţului s-au uitat bine la el, au luat aminte cum se poartă cu familia… Îşi răsfăţa soţia, o alinta, îi zicea cuvinte frumoase deşi arătau a fi căsătoriţi de mult timp. Cu copiii se purta la fel. Acela era omul! Aşa că nu mai rămânea decât să-i ia cămaşa, simbolul fericirii! S-au repezit la el, i-au tras de pe umeri o haină jerpelită şi, când să-i smulgă cămaşa, au constatat că sub haina aceea jerpelită omul nu avea cămaşă! S-au dus atunci rapid la prinţ şi i-au spus cum arăta cămaşa fericirii: omul fericit era atât de sărac, încât nu avea cămaşă pe el! Un sărac care suferă, care este chinuit de sărăcia lui, este un om care-şi scurtează viaţa. Un sărac pe care sărăcia nu-l doare însă, a dobândit detaşare şi este un om longeviv şi sănătos. „Cămaşa fericirii“ constă în depăşirea frustrării şi în renunţare. Nu degeaba Biblia spune că, dacă ai două cămăşi, una s-o dai aproapelui. Aşa arată „cămaşa fericirii“ — o trebuinţă mai puţin, scăpare de trebuinţe!

Şi cred că ar trebui să mai ţinem cont în această perioadă şi de următoarele învăţături ale lui Vasile Andru:
Ofranda este un lucru pe care astăzi îl facem tot mai puţin. Dacă te-ai întreba ce ofrandă ai făcut în ultima săptămână, ai vedea că ai ratat multe ocazii. Nu că n-ai avut ce dărui, ci ai ratat ocaziile care ţi s-au oferit. Ce se poate dărui? Ce poate dărui un român sărac, cu un salariu prăpădit — sau chiar fără salariu? Sunt mai multe feluri de-a dărui: primul este să depui o cantitate de muncă. A face o muncă pentru altcineva este o ofrandă, dar numai dacă este făcută cu plăcere, ştiind că prin asta purifici ceva din soarta ta. Mai pot fi şi daruri esenţiale, chiar sacrificii, pe care le faci pentru cineva. Nu vorbesc, desigur, despre sacrificiu final, care este viaţa!
Revenim la posibilităţile de a dărui ale românului sărac. Este vorba de a dărui expresia pozitivă a feţei. Gândiţi-vă de câte ori ratam prilejul să dăruim celorlalţi expresia senină a feţei noastre. Mă uit la oamenii de pe stradă şi îmi spun: „Uite cum aceşti oameni ratează să-mi dăruiască mie acum ceva, expresia senină a feţei lor…“. Sunt chinuiţi, sunt copleşiţi de ziua de muncă. Expresia feţei este foarte importantă, în primul rând pentru tine. Ca să-ţi menţii o expresie senină, soliciţi o pozitivitate nebănuit de mare în tine. Trebuie să poţi să încurajezi oamenii — discret, neprivindu-i în ochi… dacă vrei să convingi pe cineva, atunci priveşte-l între ochi. Nu te uita direct în ochii acelei persoane. Iar dacă vrei să-l influenţezi în bine pe respectivul, după ce te-ai uitat la faţa lui, şi l-ai fotografiat mental, întorci privirea în interior şi îţi imaginezi că acel om este fericit. Atunci el a primit realmente, de la tine, un impuls constructiv.
Fiţi senini. Seninătatea e ofranda ce poate fi făcută sistematic. Un gând bun este şi el o ofrandă. Dacă te uiţi la un om şi-ţi spui în gând: „Mutra acestuia cere palme…“, i-ai introdus un program subconştient agresiv. În el se crispează ceva şi în ziua aceea el va înjura, va violenta pe cineva, fără să ştie de ce. Dacă îl priveşti şi îţi spui: „Mutra acestuia cere o ţuică…, o ţuică mică, pe care i-aş da-o dacă aş avea ocazia“, ai introdus într-însul un program bun.
Cenzurează-ţi gândurile rele. Gândul rău, de altfel, îţi poate produce o migrenă dacă este direcţionat spre cineva. Fereşte-te să adresezi gânduri rele — dimpotrivă, contracarează-le cu cele bune.
Dacă îţi vine să spui ceva rău, imediat, ştiind ce te aşteaptă, formulează o urare de bine. Până vei învăţa să faci din suflet acest lucru, fă-l ca şi când ţi-ai lua o precauţie.
Ofranda verbală este iarăşi foarte importantă. Iată un alt mod de-a da ceva: un cuvânt bun. Medicii buni, preoţii buni, au întotdeauna un cuvânt bun. Este şi aici un meşteşug — nu e totul să-ţi propui, trebuie să te şi mobilizezi, trebuie un pic de empatie.
De ce unii nu pot niciodată să transmită un cuvânt de consolare? Pentru că o fac formal. Ar trebui să te pui în situaţia celuilalt ca şi cum tu ai fi acolo, şi atunci vei reuşi să dai un cuvânt bun. E un mod de a oferi ceva. Sigur, există şi ofrande materiale — atunci când poţi să le faci, şi când le faci sistematic. Dăruiţi zilnic o pâine. Daţi celor săraci şi copiilor. Dacă puteţi, dacă sunteţi pregătiţi — copiilor să le daţi un măr, o bucată de pâine. E important dacă puteţi să le daţi de fiecare dată, să le daţi pentru că oricum o duc mai rău decât noi. Mila este un sentiment extraordinar. Compasiunea şi mila — sentimente mari, care ard multă negativitate în soartă. Aşa cum încrederea în sine este un element constructiv pentru sine, mila este un element constructiv pentru alţii. Nu mila în sensul jeluirii, ci mila în sensul participării empatice — te pui în situaţia lui, să îţi închipui că în acel moment tu eşti el. Empatia declanşează imediat o dinamică a cerinţelor şi a egalizării câmpurilor. În lumea aceasta, câmpurile biotice tind spre o comunicare între oameni şi spre un răspuns, spre o conectare unul la altul.
http://www.mirabilys-magazin.ro/articole/sfaturi-pentru-luna-in-crestere-in-semnul-scorpionului

Afirmatii pentru ingeri

Imagini pentru angels

Spune-ti aceste afirmatii zilnic, pentru a face sa creasca increderea in sine si dragostea de sine.

Sunt inconjurata de ingeri acum.

Ingerii emit razele iubirii lui Dumnezeu asupra mea si prin mine.

Accept aceasta iubire de la Dumnezeu si de la ingeri.

Merit iubire.

Merit fericire.

Merit sanatate.

Merit ajutor din cer si il accept acum.

Chem pe Dumnezeu si pe ingeri sa ma ajute si sa ma calauzeasca.

Ascult de vocea mea interioara si de sentimentele mele.

Vocea mea interioara si sentimentele mele sunt indrumari de la Dumnezeu si de la ingeri.

Aceste indrumari sunt tot ceea ce am nevoie.

Urmez aceste indrumari cu deplina credinta.

Stiu ca Dumnezeu si ingerii ma iubesc si ma indruma acum.

Accept iubirea ingerilor.

Accept iubirea.

Iubesc.

Sunt iubire.

Sunt iubitor/iubitoare.

Sunt foarte iubit.

Fiecare ma iubeste.

Iubesc pe fiecare.

Iert pe fiecare.

Ma iert pe mine insumi/insami.

Trimit iubirea de la Dumnezeu oricarei persoane pe care o intalnesc.

Veghez cu grija asupra gandurilor mele si permit numai ganduri pozitive si iubitoare.

In lume exista iubire din belsug.

Este destula iubire pentru fiecare.

Este si pentru toti din jur.

Am toate din belsug.

Atrag oameni minunati, iubitori, in viata mea.

Ingerii mei si eu ne bucuram de ocaziile de a sluji aceasta lume.

Sunt mereu rasplatit.

Viata mea este armonioasa si linistita.

Sunt plin/a de pace.

Sunt plin/a de bucurie.

Radiez de bucurie.

(sursa- Doreen Virtue)

https://luminasufletuluitau.wordpress.com/2015/05/04/afirmatii-pentru-ingeri/

Stii cine esti?” – Toate persoanele pe care le intalnesti reflecta un aspect al propriei tale fiinte

stii cine esti
Tot ceea ce vezi incearca sa-ti arate cine esti cu adevarat, ca o oglinda. Aceasta teorie nu e usor de acceptat. Desi nu e complicata, e dificil de pus in practica fiindca orgoliul nostru se simte profund lezat, mai ales daca ceea ce observam ne deranjeaza. Si chiar atunci cand admiram pe cineva, uneori e greu sa acceptam ca nu suntem o persoana atat de deosebita, ca suntem intr-adevar imaginea celui pe care-l privim.
Ce vezi in jurul tau? Cum ii vezi pe oamenii alaturi de care traiesti? Cum ii vezi pe cei cu care lucrezi? Cum ii vezi pe oameni in general, pe strada sau la cumparaturi? Tot ceea ce privesti te reflecta pe tine.
Daca ai folosi aceasta teorie a oglinzii macar cateva momente in fiecare zi, in viata ta s-ar produce o schimbare importanta.
Sa presupunem ca pentru a fi ajutat sa te cunosti, sa evoluezi si sa te vezi cu adevarat, ai fost inconjurat cu oglinzi. Oriunde mergi, orice faci, te poti observa continuu intr-o oglinda. In loc sa vezi persoane agresive, oameni care te deranjeaza sau fiinte extraordinare, inlocuieste-le cu o oglinda si viata ta va lua un curs complet nou. Cand te privesti in oglinda din baie, e destul de clar ca persoana la care te uiti esti tu. Indiferent daca ai o fata incruntata sau radioasa, vesela sau trista, catifelata sau plina de cosuri, stii foarte bine ca este vorba despre tine. Daca nu-ti place imaginea pe care o vezi, nu te superi pe oglinda, nu-i asa?
Exact acelasi lucru se intampla in viata ta: toate persoanele pe care le intalnesti reflecta un aspect al propriei tale fiinte.
Te deranjeaza daca un alt automobilist care, dupa tine, conduce mizerabil, iti taie calea? Care e prima ta reactie? Te infurii, o judeci pe persoana respectiva, o critici? In caz afirmativ, data viitoare cand ti se intampla acelasi lucru procedeaza in felul urmator: dupa primele momente de teama, incearca sa-ti dai seama ce te-a deranjat in comportamentul celuilalt. Faptul ca mergea prea repede? Lipsa de respect? Neatentia? Daca simti ca e vorba de o lipsa de respect sau de atentie, intreaba-te in ce situatie din viata ta manifesti lipsa de respect sau de atentie fata de cineva. Incearca sa descoperi cand vrei sa le impui altora propriile tale idei, sa schimbi modul de viata al celorlalti etc., fie ca e vorba de partenerul de viata, de copii sau de colegii de serviciiu.
Te deranjeaza sa vezi pe cineva cu o situatie mai buna decat tine? Simti o oarecare invidie sau gelozie fata de cineva care are o casa mai frumoasa decat a ta, haine mai elegante, o slujba mai buna, un salariu mai mare sau un titlu mai impozant? Mai ales daca ai impresia ca muncesti mai mult decat persoana respectiva si crezi ca meriti cel putin cat ea? In acest caz, probabil ca iti doresti mult toate acele lucruri. Dar cine te impiedica sa le obtii? Nimeni altcineva decat tu. Sentimentul ca nu le meriti, gandul ca nu e bine sa fii bogat, ca oamenii instariti sunt niste hoti si asa mai departe blocheaza realizarea lor. Indiferent de motive, tu ai decis, intr-un moment sau altul din viata ta, ca nu meriti acele lucruri frumoase – si acesta este singurul motiv pentru care nu le ai!
Sa presupunem ca observi pe cineva care mananca prea mult, care bea in exces, care nu se poate controla si aceasta te infurie. Observa ce anume te tulbura. Lipsa de control? Dependenta? Daca e vorba de lipsa de control, esti pe cale sa-ti dai seama ca tu insuti, in anumite momente, nu-ti poti stapani simturile si nu-ti place acest comportament. De multe ori in viata, fiindca nu vrei sa te vezi si sa te accepti asa cum esti, vei incerca sa te controlezi, sa te impiedici de a manca sau de a-ti safisface simturile. In cazul acestui tip de control, cand in sinea ta iti doresti un lucru, dar actionezi contra dorintei tale, apare o tensiune si, intr-un moment sau altul, totul sfarseste prin a exploda. Atunci apar bolile sau problemele ca alcoolismul, bulimia sau obsesiile sexuale.
Daca incerci sa-ti controlezi viata in mod excesiv, unul dintre simturile tale se va deregla complet. Important este sa inveti sa te stapanesti.
Dar cum ajungi sa devii propriul tau stapan?
In primul rand, acceptand ca in prezent se intampla sa-ti pierzi stapanirea de sine si aceasta nu inseamna ca esti o persoana “rea”. Recunoaste ca nu ai intentia sa fii astfel toata viata, chiar daca acum nu ai puterea sa tii lucrurile sub control. Trebuie sa te accepti in intregime si sa-ti permiti ca, uneori, sa-ti pierzi autocontrolul. Oricum, tu esti singurul care plateste un pret. Astfel, vei inceta sa te judeci si sa-i judeci pe ceilalti si, treptat, vei ajunge sa-ti rezolvi problema, indiferent de natura acesteia.
Cand cineva nu este propriul sau stapan, atunci el nu este in contact cu adevarata sa putere, puterea de a-si crea propria viata. Majoritatea oamenilor se confrunta cu diferite grade de dependenta, mai mari sau mai mici. Foarte putini sunt cei care nu asteapta nimic de la ceva sau cineva pentru a fi fericiti. Invatand sa ne stapanim, sa ne cunoastem mai bine, ne vom elibera treptat de toate dependentele.
Felul in care te vezi pe tine este ceea ce proiectezi asupra celorlalti. Straduieste-te sa vezi frumusetea pretutindeni in jurul tau! Aceasta iti va influenta intreaga viata, deoarece frumusetea este nevoia cea mai importanta a corpului emotional.
Cu cat vei vedea mai multa frumusete in tine si in jurul tau, cu atat viata ta va deveni mai frumoasa. Depinde numai de tine sa te inconjori cu frumusete!
Viata ta se poate schimba dintr-un moment intr-altul in functie de ceea ce alegi sa vezi. Nimeni nu te poate face sa percepi lucrurile, oamenii sau situatiile altfel decat o vrei tu. Bineinteles, ceilalti te pot influenta, dar tie iti revine decizia finala. Aceasta reprezinta puterea de a-ti crea propria viata. Este o putere extraordinara: aceea de a vedea pretutindeni frumusetea.
Spiritul tau constient si subconstient se hraneste cu ceea ce percep simturile tale. Tot ce citesti, tot ce captezi cu ochii constituie o hrana pentru spirit.
Tu decizi daca aceasta hrana il imbogateste sau il imbolnaveste.
„Stii cine esti?” – Lise Bourbeau 
Va multumesc,
http://alinablagoi.ro/stii-cine-esti-toate-persoanele-care-intalnesti-reflecta-aspect-propriei-tale-fiinte/

Cum sa-ti masezi degetele de la mana pentru a scapa de raceala, dureri in gat, dureri de cap si dureri de la nivelul sinusurilor

Imagini pentru maseaza mainile
Ia-ti putin timp liber pe parcursul zilei si incearca sa te bucuri de arta antica a presopuncturii, fara sa vizitezi cabinetele de profil si astfel vei fi uimit de modul in care utilizarea acestei arte te poate ajuta sa te vindeci de numeroase boli dar si conditii de sanatate cum ar fi raceala si gripa! 

In acest articol iti vom oferi cateva sfaturi utile cu privire la modul in care poti singur sa-ti aplici presiune pe anumite puncte ale mainii stangi pentru a-ti vindeca durerile de gat, tusea si rinoreea (secretia nazala). 

Spre deosebire de acupunctura, care presupune utilizarea unor ace speciale care se infig in anumite puncte cheie ale corpului pentru a trata diverse conditii de sanatate, presopunctura acopera intreaga suprafata a corpului prin simpla aplicare a presiunii la nivelul anumitor puncte ale corpului avand un efect de stimulare asupra intregului organism. 

Si crede-ma, tu poti face totul, de unul singur! Citeste mai jos cum! Pasul unu: Relaxeaza-te! 

- Asaza-te intr-un scaun sau fotoliu confortabil 

- Respira adanc si regulat 

- Freaca-ti mainile intre ele aproximativ un minut, asta pentru a creste energia si pentru a le face mai sensibile la stimuli 

- Dupa ce le-ai incalzit, cu mana dreapta trebuie sa incepi sa stimulezi punctul de presopunctura dorit (asa cum se vede in imaginea de mai sus) pentru a-ti vindeca diversele conditii de sanatate 

- Presiunea trebuie sa fie una suportabila, aproape de punctul de durere. Atunci cand durerea se va intensifica, nu te opri, incearca sa respiri cat mai adanc. 

Ce degete trebuie sa masez si pentru cat timp? 

Maseaza si mentine presiunea timp de 3-4 minute, pentru fiecare punct in parte, de 2-3 ori pe zi, pentru a avea efectul propus! 

Pentru raceala – fa-ti un masaj in punctul numarul 8, asta pentru a stimula si creste energia vindecatoare asupra nasului si gatului. Acest tip de masaj te scapa de problemele respiratorii si dificultatile la inghitire, congestia nazala dar si tusea persistenta. 

Pentru dureri in gat (faringita si laringita) - stimuleaza partea superioara a degetului mare, punctul numarul 7. Acest tip de masaj va calma durerile in gat, raguseala si alte simptome asociate. 

Pentru dureri de la nivelul sinusurilor si pentru sinuzita - punctele care corespund vindecarii sinuzitei sunt situate la extremitatile tuturor celorlalate degete, mai putin degetul mare si anume punctul numarul 9. Stimuleaza aceste puncte pentru a scapa de sinuzita, dureri de cap, ameteli, senzatia de presiune in creier, nas infundat dar si reducerea mucusului 

Pentru gripa – aplica o presiune asupra punctului numarul 1. Aceasta va ameliora durerile musculare, oferind relaxare si calmarea simptomelor asociate gripei. 

Restul punctelor din imaginea de mai sus sunt asociate altor conditii de sanatate pe care de asemenea le poti trata in aceleasi conditii, prin simpla exercitare a presiunii si masajului. 

Pentru un efect mai puternic, maseaza usor pielea delicata dintre degetele de la picioare, deoarece aceasta stimuleaza sistemul limfatic si elimina lichidele si toxinele in exces. 

Cum poate presopunctura sa ajute organismul? 

Presopunctura are mai multe efecte asupra organismului: 

Prevenire: aplicarea unor presiuni periodice in principalale puncte ale corpului ajuta la mentinerea unei stari de sanatate optime si ajuta la prevenirea aparitiei multor boli. 

Efect de diagnostic: disconfortul sau durerea care apare in timpul stimulariii acestor puncte cheie poate indica unele probleme legate de functiile unui anumit organ. 

Efect terapeutic: stimularea sistematica si regulata poate imbunatati starea generala de sanatate 

Cel mai important beneficiu al presopuncturii este capacitatea sa de a elibera tensiunea, deoarece presiunea asupra anumitor puncte induce o stare de relaxare, restabilind echilibrul corpului. 

Starea generala a organismului se imbunatateste, deoarece masajul stimuleaza circulatia si fluxul de oxigen. 

De asemenea, cu ajutorul presopuncturii se poate elimina orice blocaj in fluxul de energie al vietii, si, astfel, organismul se poate auto-vindeca. 

Prin urmare, incercati sa va gasiti ceva timp liber pentru a va rasfata cu acest cadou vechi. Este simplu si nu va costa nimic, iar corpul vostru va fi mai mult decat recunoscator. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. -
 See more at: http://www.secretele.com/2015/08/cum-sa-ti-masezi-degetele-de-la-mana.html#sthash.n4Rw5ePw.XzBpwY88.dpuf

Anastasia

"Anastasia" - prima carte Imagini pentru Anastasia carte


Astazi o sarbatorim pe Sfanta Anastasia.
Cu aceasta ocazie ii urez si eu Anastasiei "La multi ani!".
Sunt convinsa ca o sa ma numar, cat de curand, printre persoanele care pun in aplicare, la scara mai mare, filozofia ei de viata. Multi altii au reusit, atat in Romania, cat si in alte tari.

Recomand cu toata lectura, lectura cartilor "Anastasia".

Cartea întâi din colecţia "Cedrii sunători ai Rusiei", scrisă de Vladimir Megre, publicată de editura "Dianuşa"; prima ediţie - 2006, re-ediţie - 2012 nr. pagini 250; format broşurat, coperţi moi, plastifiate. (coperta poate fi diferită de cea din ilustraţie)

..Cunoscutul om de afaceri din Siberia Occidentală, Vladimir Nicolaevici Megre, într-una din expediţiile sale comerciale de-a lungul fluviului Obi’, o întâlneşte pe Anastasia - această femeie extraordinară - întâlnire care avea să-i schimbe viaţa radical şi pentru totdeauna. Cartea istoriseşte cele trei zile petrecute de autor în taigaua siberiană în compania Anastasiei. Cât de neobişnuită este această eremită, cât sunt de ciudate viziunile ei asupra omenirii, asupra modului de viaţă pe care o duce umanitatea contemporană; sunt caracteristicile povestirii făcute de către Megre într-un limbaj care nu are nici pe departe pretenţia de a fi literar. Autorul, care nu are nici-o cunostinţă în arta scrierii, se regăseşte împins de dorinţa de a face cunoscută lumii filozofia Anastasiei şi scrie o cărţulie care, mai de apoi devine un adevărat fenomen. Înteleasă şi citită, reuseşte să-şi croiască într-un mod cu totul misterios o cale a sa proprie. A fost vândută, de la lansare (1997) pâna în prezent (doar în Federaţia Rusă) într-un volum de peste 10 milioane de exemplare...