3 feb. 2016

INCREDIBIL! VACCINUL CARE COMBATE CANCERUL EXISTA SI COSTA UN DOLAR! VEZI UNDE IL GASESTI

cantacuzino-vaccin
In urma cu patru ani, presa din toata lumea scria despre existenta unui vaccin care trateaza cancerul pulmonar, numit Cimavax, produs de cubanezi. Oameni de stiinta faimosi au incercat in zadar sa afle ce contine medicamentul si daca este eficient, dar nu au reusit sa puna mana pe nici o mostra.
Zilele trecute, la scurt timp dupa ridicarea embargoului american asupra Cubei, Havana a decis, ca o dovada de prietenie, sa permita expedierea pentru studiu in SUA a produsului Cimavax. Imediat, si alte state si-au aratat interesul, dar s-au lovit de un refuz.
In Cuba, acest vaccin costa doar un dolar, dar bolnavii au acces gratuit la el – cu rezultate, pare-se, incredibile! Centrul de Imunologie Moleculara din SUA si faimosul Institut Roswell au inceput deja sa analizeze substanta sperand ca se va adeveri ca Cimavax e cu adevarat un leac.
“E un proiect colosal, trebuie sa descifram vaccinul si apoi sa-l recreem si sa incepem testele clinice. Deocamdata, e de neinteles pentru noi cum un astfel de medicament e atat de ieftin, desi se spune ca face minuni”, a declarat directoarea Institutului Roswell.
Ea a afirmat ca, pentru inceput, poate dezvalui doar ca substantele continute de Cimavax au ca efecte secundare greata, frisoane si uneori febra, dar ca nu e deloc toxic. Potrivit marturiilor din Cuba, terapia cu Cimavax inhiba dezvoltarea tumorilor pulmonare si stopeaza metastazarea lor.
O proteina pe care corpul uman o produce – EGF (factor de crestere epidermal) – ar fi baza Cimavax, medicamentul la care ar putea avea acces milioane de bolnavi de cancer pulmonar din intreaga lume, in viitorul apropiat.
EGF se gaseste in sange si stimuleaza cresterea celulelor, numai ca tumorile, atunci cand apar, stimuleaza organismul sa produca prea multa EGF. Proteina in exces hraneste celulele canceroase, iar boala ataca virulent.
Transformata in vaccin (in combinatie cu compusi tinuti deocamdata secreti), EGF actioneaza exact invers: dupa injectarea in venele bolnavului, stimuleaza sistemul imunitar sa produca anticorpi, care, culmea, suprima efectele obisnuite ale proteinei. Astfel, tumorile nu se mai dezvolta, dar nici nu dispar.
Sursa: libertatea
 http://caplimpede.ro/incredibil-vaccinul-care-combate-cancerul-exista-si-costa-un-dolar-vezi-unde-il-gasesti/

Niciun comentariu: