7 feb. 2016

MESAJUL ARHANGHELULUI HANIEL PENTRU LUNA FEBRUARIE

Sunt Arhanghelul Haniel si, desi nu am fost invitat personal in inima ei sacra, am venit pentru ca aveam ceva de transmis celor care vor sa ma auda si sa-mi ceara ajutor de cate ori nu-si gasesc raspunsul in inima lor (lasand ego-ul sa-i manipuleze astfel incat sa creada ca numai mintea este cea care detine adevarul absolut si ofera solutii in orice situatie).
Poate credeti ca ziua de astazi (1 Februarie 2016) este o zi ca oricare alta, dar nu este asa. Ceva tot s‑a schimbat in strafundul sufletului vostru si acum doriti mai mult ca niciodata sa le impartasiti si celorlalti din experientele voastre, sa le spuneti cat de important este sa traiesti, da, sa traiesti cu adevarat. Sa te bucuri de momentul prezent si sa le spui celor dragi cat de mult ii iubesti.
Nu mai amanati momentele frumoase si cu adevarat inaltatoare pentru suflet in ideea ca mai este si maine o zi. Este atat de greu sa puneti iubire in tot ceea ce faceti? Nu o faceti oare pentru ca aveti sentimentul ca ceea ce se intampla acum este permanent? Total gresit. Nu exista nimic care sa dainuie de-a pururi, exista numai clipa PREZENT.
Am atata iubire de oferit si nu stiu cum sa va atrag atentia ca sunt aici cu voi si ne putem bucura impreuna de zambetul luminii creatoare care va invaluie in razele ei stralucitoare (orbitoare doar pentru cei care nu sunt pregatiti sa o primeasca in casa sufletului lor).

INDEPARTEAZA-TE DE PROPRIILE FRICI

In grupul vostru de suflete sunt cateva care au o teama permanenta de neprevazut si aproape ca se simt paralizate atunci cand primesc vreun mesaj sau suna telefonul. Sunt extrem de incarcate si gandul ca in orice clipa se poate intampla ceva rau le paralizeaza. Am venit tocmai ca sa va aduc liniste si pace interioara. Nu mai construiti scenarii care nu se vor derula pe scena vietii decat daca tineti cu adevarat sa le atrageti si sa faceti din ele adevarate “tragedii”. Primiti cu iubire si acceptare tot ceea ce vine catre voi pentru ca sunt menite sa va ajute si sa va directioneze catre cai necunoscute, dar cu siguranta spre finaluri fericite.
Pentru cei care se incranceneaza sa ramana in conflicte si situatii aparent fara iesire, reamintiti-va dragii mei care este motivul pentru care va aflati acolo si de ce nu gasiti nicio solutie pentru a fi rezolvate. Oare nu cumva sunteti prea suparati pe voi insiva ca nu sunteti la inaltimea asteptarilor celorlalti si incercati sa va justificati asa-zisele slabiciuni prin atacuri pe care le credeti indreptatite? Mintea voastra unelteste un plan aparent dur la adresa celorlalti, care nu zic ca nu-i afecteaza, dar ganditi-va cat de mult suferiti voi pentru ca ego-ul vostru va manipuleaza dupa cum doreste. Uneori spuneti: "Vai ce ma doare sufletul!" Asa si este, sufletul este cel care doare. Ego-ul este cel care se bucura si incearca sa gaseasca in continuare alte probleme in care sa va bage, asa ca sa nu va plictisiti si viata sa vi se para extrem de grea si lipsita de orice fericire si implinire. Haideti dragii mei, depasiti momentul si intoareceti-va la Sinele vostru Superior care va asteapta cu bratele deschise sa va aline si sa va mangaie ranile sufletului. Aveti tot ce va trebuie ca sa fiti fericiti si voi lasati viata sa treaca pe langa voi?

GRIJILE FINANCIARE 

Mai am cateva mesaje si pentru cei care au probleme financiare si nu stiu cum sa mai administreze banii astfel incat sa nu intre si mai mult in datorii. Sa va spun cum sta treaba cu banii, desi poate acum nu-mi veti da dreptate. Nu va mai concentrati pe asta pentru ca nu va ajuta sa va platiti facturile si alte hangarale. Mai bine ganditi-va cum ar fi sa lasati asta in grija Domnului si veti vedea cum vor aparea tot felul de persoane care sa va ajute sa rezolvati problemele sau oportunitati la care nici nu gandeati.
Pentru unii dintre voi, luna Februarie este plina de surprize placute la locul de munca sau pot aparea contracte noi pentru cei care au afaceri pe cont propriu. Aveti grija sa nu intrati in conflict cu colegii care va invidiaza si sunt pusi pe harta. Trimiteti-le lumina si iubire!

OAMENII SINGURI ...

Cei singuri ma tot intrebati despre relatii de iubire.  Unii dintre voi veti intalni persoane simpatice si dornice sa experimenteze iubirea la orice nivel. Cochetati cu idea unei aventuri, dar inima va spune ca ati avea nevoie de ceva mult mai serios. Este liberul vostru arbitru daca sa acceptati una sau cealalta. Februarie este o luna invaluita in mister si plina de surprize pentru cei care doresc sa traiasca viata din plin si nu o lasa sa treaca pe langa ei in asteaptarea unor lucruri marete.
Poate ca mesajele mele vi se par prea directe si va indeamna sa schimbati foaia, dar sa fiti siguri de un lucru dragii mei, va iubesc si vreau sa va ajut atat cat imi permiteti pentru a avea parte de experiente frumoase si incarcate cu iubire divina.
Energia mea va va proteja pe parcursul acestei luni; atunci cand va veti gandi la mine, voi fi acolo si cu siguranta imi veti simti prezenta.
http://www.roastrolog.com/tarot/haniel-mesaj-februarie

Niciun comentariu: