2 feb. 2016

Selectați un cristal – acesta vă va spune în ce stadiu al vieții sunteți.

Cristale
Priviți cu atenție pietrele din imaginea de mai jos și gândiți-vă care este cea mai potrivită pentru dvs, care dintre acestea este pe placul dvs. Nu selectați culoarea preferată, ci doar piatra care cel mai mult vă atrage la momentul dat.
Mai jos o să găsiți descrierea personalității voastre actuale conform alegerii făcute. Ca această descriere să fie cât mai veridică, încercați să nu trișați în timpul selecției, dar să fiți obiectivi:
1. Opalul
OpalulDvs urmăriți în viață libertatea și liniștea. Chiar în acest moment doriți cu orice preț să vă calmați emoțiile, să aveți un mic moment de meditație cu voi înșivă. Probabil ați avut o perioadă stresantă în ultima vreme și doriți un pic de liniște, o deconectare.
Nu sunteți siguri la momentul dat ce cale de viitor doriți să urmați și pentru aceasta aveți nevoie de a fi singuri și de a analiza totul. Viziunea dvs asupra vieții este periodic încețoșată de agitația cotidiană, de aceea vă plac momentele în care reușiți să vă reorganizați gândurile.
De fapt, totul este în regulă, doar că aveți nevoie de puțin timp ca să liniștiți trăirile și să vedeți care “lucruri” vi se potrivesc în viață și care nu. Acum este timpul potrivit să vă stabiliți scopurile și să încercați să înțelegeți care sunt lucrurile care vă încarcă cu emoții pozitive.
Ați ales un cristal cu tentă albăstruie, iar aceasta înseamnă că sunteți plin de gânduri luminoase și spirituale.
2. Malachit-ul
MalachitDacă vă atrage această piatră, atunci chiar în momentul dat treceți printr-o perioadă cu schimbări serioase în viața dvs. Doriți să fiți cât mai practic și să schimbați un pic modul de trai și de lucru, dar pentru a face aceasta trebuie să priviți un pic în adâncul vostru. Este vorba, de fapt, despre evoluția dvs spirituală: trebuie să identificați valurile de emoții care vă copleșesc și să încercați să uitați experiențele anterioare. Trecutul va trebui ușor ușor lăsat uitării.
Fără să vă dați seama, treceți printr-un proces de învățare care vă face să deveniți mai înțelept și să căpătați încredere în sine. Câteodată vă cuprinde neliniștea, dar nu uitați că ați ales deja calea pe care doriți să o urmați și ea trebuie să vă țină mereu motivat.
Malachit-ul este piatra prosperității și a abundenței. Chiar în acest moment ați hotărât să dobândiți bogăția și succesul. Aceasta mai poate fi legată de faptul că tocmai ați pus punct unei relații romantice distructive și în continuare vă așteaptă răsăritul unei relații pline de dragoste curată.
Alegând această piatră, subconștientul dvs zice: “Sunt gata de succes. Sunt gata să uit toate emoțiile negative. Am nevoie de pasiune în viață.”
3. Piatra soarelui
Piatra soareluiDacă aceasta este alegerea dvs, înseamnă că sunteți un optimist, care privește cu încredere spre viitor. Puterea soarelui vă alimentează corpul, vă place să petreceți cât mai mult timp afară, să aveți grijă de sănătate și să învingeți frica și stresul.
Piatra soarelui – este semnul norocului. De obicei, alegerea acesteia înseamnă că în curând vă așteaptă schimbări în viață, schimbări spre bine.
Imaginați-vă că v-ați trezit dimineața și prima emoție care va copleșit este – fericirea. O fericire curată – puteți să vă controlați respirația și relația dvs cu oamenii dragi. Desigur este doar o imaginație, dar această imaginație setează subconștientul spre lucruri bune, el se descotorosește de problemele cotidiene, vă binedispune și vă pregătește să înfruntați orice obstacol.
Dacă nu ați trăit încă emoțiile unei astfel de dimineți, cu siguranță le veți trăi în curând.
4. Obsidian-ul
ObsidianObsidian-ul este piatra închiderii în sine. Dacă aceasta este alegerea pe care ați făcut-o atunci subconștientul vostru zice: “Sunt gata să mă descotorosesc de obiceiurile rele și vreau să devin fericit”.
Ușor ușor începeți să reveniți cu picioarele pe pământ. Începeți să observați oamenii care sunt mai mult sau mai puțin norocoși în viață decât dvs. Chiar acum treceți printr-o perioadă în care deveniți mai atent și mai înțelept în relația cu cei ce vă înconjoară. Încetul cu încetul conștientizați că fiecare om este o personalitate unică, plină de trăirile sale. Invidia este lăsată în trecut: înțelegeți că fiecare este plin de problemele proprii, deși majoritatea preferă să le țină ascunse.
Sunteți exact ceea ce simțiți: gelozie, durere în suflet, senzația că ați fost trădat… Aceste trăiri otrăvesc sistemul nervos și pot să vă atragă în gaura neagră a sărăciei materiale și spirituale. În acest moment începeți să înțelegeți că durerea este doar durere. Blocajele energetice din sistemul dvs lăuntric repede dispar. În sfârșit ați găsit în interiorul vostru voința necesară ca să ieșiți din șirul infinit al situațiilor și oamenilor negativi. Câteodată vă vine să îmbrățișați tot Pământul.
Stabiliți-vă corect prioritățile și încercați să clarificați care lucruri merită să le faceți și care trebuie evitate.
5. Howlite-ul
HowliteDacă vă atrage această piatră înseamnă că de curând ați primit un mesaj “din altă lume”, adică: vise, gânduri care vă luminează deodată, vedenii, numere sau cuvinte care mereu se repetă. Momentan sunteți ghidat prin viață de intuiție. Ea este cea de care ascultați și în care aveți încredere, cea care știe că gândurile multe sunt inutile. Cu alte cuvinte, intuiția este calea voastră cea mai scurtă spre succes.
Poate în ultima vreme aveți probleme cu somnul. Poate aveți o trăire interioară care vă neliniștește, dar încercați să o ignorați. Nu încercați să schimbați ceva și continuați-vă cursul obișnuit. În viitorul apropiat în sufletul dvs va izbucni o scânteie spirituală și veți primi răspuns la toate întrebările.
Howlite-ul este, de asemenea, piatra pe care o aleg cei care vor să aibă copii. Iar pentru femeile care sunt deja însărcinate este un semn – vor avea un băiețel sănătos și puternic.
6. Jasp-ul dalmatian
Jaspul dalmatianAcum este momentul cel mai potrivit să lăsați să intre în viața voastră mai multă bună dispoziție și umor. Dacă ați ales acest cristal, atunci glasul dvs interior parcă strigă: “Mai joacă-te încă o dată! Relaxează-te!”. Probabil sunteți un pic neliniștiți, deziluzionați și priviți lucrurile cu cinism în ultimul timp. Nu uitați că suntem doar niște călători în această viață și trebuie să ne bucurăm din plin de această călătorie.
Chiar și în cele mai grele situații nu trebuie să pierdeți simțul umorului, dacă nu pentru dvs, cel puțin pentru cei apropiați și dragi vouă. Simțul umorului este secretul vostru! Este lipiciul care vă ține uniți de familie și prieteni. De asemenea vă ajută să treceți de toate problemele vieții.
Cristalul este, de asemenea, un semn bun pentru cei ce vor să se lepede de fumat. În curând se vor crea condiții prielnice pentru a vă lăsa de fumat!
Coincide oare situația dvs de viață cu descrierea cristalului ales? Dacă răspunsul este da, transmiteți și prietenilor acest test.
Articol relatat de portalul Perfect Ask.

Niciun comentariu: