28 apr. 2016

Coborati-L pe Iisus Hristos de pe cruce


Fundamentala in icoana este dogma crestina a intruparii, adica faptul ca cea de-a doua Per­soana a Sfintei Treimi, Fiul lui Dumnezeu, S-a in­trupat, facandu-Se om deplin si ramanand Dum­nezeu deplin, unind in ipostasul Sau in chip neamestecat si nedespartit cele doua naturi, cea dumnezeiasca si cea umana. In vreme ce in Ve­chiul Testament Dumnezeu nu Se facea cunos­cut oamenilor decat prin cuvinte si simboluri, fapt care nu permitea reprezentarea Sa, El S-a aratat in Persoana Cuvantului intrupat. Dupa cum scrie Sfantul Ioan Damaschin in Primul tra­tat in apararea icoanelor3:
„Odinioara, Dumnezeu cel necorporal si fara de forma nu se zugravea deloc. Acum insa faptul ca Dumnezeu S-a aratat in trup si a locuit printre oameni, face icoana chi­pului vazut al lui Dumnezeu“.
Prototipul oricarei icoane este asadar repre­zentarea Persoanei Cuvantului in omenitatea Sa plina de Dumnezeire. Toate celelalte icoane au ca model icoana lui Hristos, asa cum arata Canonul 3 al Sinodului din 8704. Intr-adevar, potrivit credintei crestine ortodoxe, in Persoana lui Hristos, Dumnezeu S-a facut om pentru a desfiinta despartirea creata de pacat intre om si Dumne­zeu, pentru a restaura natura umana si a o fa­ce partasa la natura dumnezeiasca, fapt pe care Sfintii Parintii il exprima pe scurt prin bine-cunoscuta formula: „Dumnezeu S-a facut om pen­tru ca omul sa se faca dumnezeu.


   Pe data de 22 aprilie 2012, am participat la intalnirea organizata de Editura Dianusa la Constanta, intalnire ce a avut ca scop promovarea cartilor "ANASTASIA". 

   Dupa 1 an si sapte luni, anuntam intalnirea ce avea loc intr-o zi de vineri, 6 decembri 2013 in Bucuresti.        
   Scopul acestei intalniri a fost de a indeplini una din dorintele Anastasiei:
 sa-l coboram pe Iisus Hristos de pe cruce (asa cum ne indeamna Anastasia in volumul 7, pag.141-144).

   

Imagini pentru anastasia carte

 Nu stiam daca era bine sa organizez acest eveniment pe data de 6 decembrie, cand toata lumea il sarbatorea pe Sfantul Nicolae. Raspunsul a venit pe o cale neasteptate: am gasit o icoana care-l reprezenta pe Sfantul Nicolae. Era asezata pe cutiile postale, la intrarea in bloc. Am stiut atunci ca pe 6 decembrie trebuie sa aiba loc intalnirea de la Bucuresti. Acesta este anuntul:

   
UN DAR NEPREŢUIT PENTRU UMANITATE - INVITAŢIE
Dragi prieteni,
Am cunoscut cândva, prin intermediul lecturării unor cărţi publicate de Editura Dianuşa, o frază ce mi-a rămas adânc înrădăcinată în suflet, formulată de o doamnă pe nume Anastasia. Interesant este că sunt câteva zile de acum, de când această frază îmi este grăită insistent de vocea mea interioară, cum nu s-a întâmplat vreodatâ până în prezent. Cum ştiu ca nimic nu este întâmplător, consider că Divinitatea îmi transmite de fapt că a sosit vremea să fie pus în practică ceea ce mi s-a transmis atunci şi mă simt deosebit de onorată că am fost aleasă să iniţializez această acţiune.
Iar dacă totul „s-a potrivit”, astfel încât, acest minunat Dar Divin să sosească exact de ziua Sfântului Nicolae, ma întreb sincer: „Oare cum va fi de Crăciun?”
Nu se putea întâmpla acţiunea la care mă gândesc şi pe care o pregătesc cu multă iubire şi în acelaşi timp nerăbdare, decât într-o zi plină de căldură sufletească, aşa cum este cea a Sfântului Nicolae. Se ştie încă din timpuri străvechi că şi în cea mai sărăcăcioasă căsuţă, se simte aceasta căldură, în această zi, tocmai datorită Sfântului Nicolae, mare protector şi iubitor al familiilor.
Cum nu ştim dinainte ce cadouri ne pregăteşte fiecăruia dintre noi Moş Nicolae, tot aşa doresc şi eu să las o umbră de mister şi necunoscut faţă de acţiunea pe care doresc să o fac, astfel încât, aceasta să poată fi percepută la cel mai înalt vârf de trăire şi simţire interioară.
De aceea vă invit cu mare drag, vineri, 06.12.2013, în Bucureşti, începând cu ora 18,00, la o întâlnire intitulată:
„UN DAR NEPREŢUIT OFERIT UMANITĂŢII DE CĂTRE DIVINITATE”
Iată programul:
18,00 – 18,15 – Noţiuni introductive;
18,15 – 18,30 – Meditaţie de purificare şi armonizare;
18,30 – 18,45 – Despre Anastasia;
 .......
 20,00 – 20,45 – Împreună împlinind dorinţa Anastasiei.
                          Un dar nepreţuit pentru Umanitate;
Iniţiatorul acţiunii (facilitator): Mariana Adriana Constantinescu

Vă aştept cu mare drag,
Adriana Constantinescu


Am inceput organizarea evenimentului pentru coborarea lui Iisus Hristos de pe cruce.
Am facut casuta in care sa stea Iisus Hristos dupa ce il coboram de pe cruce, i-am luat imbracaminte, am cautat si am gasit toate lucrurile necesare intr-o gaspodarie: pat, vas de pamant pentru apa, matura, ..., toate in miniatura. La geamuri am asezat pe Maica Domnului si Dumnezeu Tatal. Il asteptau pe fiul lor, ca sa petreaca impreuna sarbatoarea de Sfantul Nicolae.

Participantii la acest eveniment m-au ajutat sa-i dam jos  de pe cap lui Iisus Hristos coroana de spini, sa-i scoatem energetic cuiele din maini si picioare, sa-L spalam, sa-L  imbracam in vesmant alb si sa-L asezam in pragul casei. Am aprins lumina in casa. I-am urat "Bun venit!" si am servit toti paine si vin.


A fost un eveniment de mare incarcatura emotionala. Am impodobit si bradul, dar l-am impodobit cu mini-baloane, cu ghirlande si flori din gradinita mea din fata blocului.
Am aprins si artificii. 
Toti participantii la acest eveniment au simtit prezenta Anastasiei.


    Iisus Hristos si casuta au ramas la scoala care a gazduit evenimentul.
   Cand am ajuns la Constanta, intr-una din zile, ma gandeam ca se apropie Anul Nou, iar eu nu mai am icoana in casa.
    Dupa cateva zile, gasesc tot pe cutiile postale, o icoana cu Iisus Hristos tinand in mana o carte. 

Acesta este icoana gasita.


      Stiam ca este pentru mine. Stiam ca trebuie sa ne inchinam la acest gen de icoana. Am multumit Dumnului  pentru acest dar si am luat icoana acasa.

Saptamana trecuta a venit preotul sa sfinteasca locuintele. Mi-a oferit in dar aceasta icoana. 
Ce spuneti?


Acum, in ajunul marii sarbatoari a Invierii Lui Iisus Hristos, repet indemnul Anastasiei:

Coborati-l pe Iisus Hristos de pe cruce!


Faceti-va cadou o icoana care nu-l infatiseaza pe Iisus in suferinta.

Sarbatori Fericite!

Adriana C. - Administratorul blogului

15 apr. 2016

Mesaj către Lucrători în Lumină05 Aprilie 2015

Transmis de Ființele Galactice și Angelice – Colectivul

prin CAROLINE OCEANA RYAN (COR)

Cele mai recente îndrumări de la prietenii noștri, ființele Galactice și Angelice cunoscute sub numele de ”Colectivul”:

Salutări prieteni!

Ne bucurăm să avem această ocazie de a vorbi cu voi, din nou.

Astăzi scriitorul nostru a cerut să prezinte câteva întrebări adresate nouă, și iată, suntem Aici, cu răspunsurile noastre:

COR: Dragi prieteni, am citit un număr de transmisii de săptămâna trecută, care au spus despre karmă că s-a terminat, că Dimensiunea 4D este, Acum, închisă odată ce planul astral este, Acum, închis.

Și una dintre ele a specificat că pălăriile întunecate au pierdut controlul asupra planului astral.

Karma s-a încheiat într-adevăr? Si ce înseamnă asta pentru viața noastră, Acum?

Colectivul: Salutări, Dragilor! Noi am spune, că ceea ce se înțelege prin toate acestea, este că Pământul nu mai este în Dimensiunea 3D!

Acum, suntem conștienți de faptul că multe par să fie la fel cum au fost întotdeauna.

Și că marea voastră preocupare este de a ști când oamenii nu vor mai fi supuși războiului și a altui conflict armat, atunci când aceștia vor avea suficientă hrană și adăpost și când toată sclavia va fi, în cele din urmă, încheiată pe întreaga planetă.

Si noi am spune, că nu putem „prezice” pentru voi, exact atunci când va fi, pentru că voi trebuie să vă modelați și să vă formați pentru a crea condiții dimensionale 5D pe Pământ, în acest moment.

Sunteți voi înșivă, cu vibrațiile voastre în creștere și așteptări în curs de desfășurare, plini de bucurie în așteptarea zilei NESARA,

http://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/legea-nesara-ce-inseamna-si-ce-cuprinde.html (n.tr.)

care va fi anunțată, creând experiența Abundentei, Justiției, Păcii și a Implinirii interioare pentru toți cei care doresc să o experimenteze astfel.
Desigur, există întotdeauna multe potențiale și, în starea de somn, căutați multe dintre ele.Cu toate acestea, voi vedeți eliberarea formelor dimensionale 3D, vechi acum, întrucât aceasta este intenția acelora dintre voi care se află într-o stare conștientă, care sunt dispuși să fie deschiși la noile forme, superioare.

Lumina voastră, gândurile și emoțiile superioare, intențiile superioare, sunt crearea unui mare Val, împuternicind totul pe calea din spatele vostru.

Mai multe milioane de oameni se trezesc în mod intuitiv, chiar dacă aceștia nu au avut, încă, conversații despre acele sentimente interioare sau nu au citit sau ascultat un material care vorbește despre Ascensiune.

Sunteți conștienți de faptul că această nouă dimensiune nu este un „loc” prin care vă călătoriţi.

Este o rezonanță energetică, o realitate vibrațională în care vă faceți apariția sau spre care ascensionați.

Noi am spune atunci, că eliberarea de karma din experiența umană nu este atât de mult o chestiune de „Am învățat tot ce trebuie să învățăm”, pentru că experiența voastră este, încă, în curs de desfășurare.

Este mai mult o chestiune de „Noi am ieșit din ciclul, aparent fără sfârșit, de naștere – viața Pământului – moartea fizică – revenirea la tărâmurile superioare – întoarcerea pe Pământ, cu un văl greu între noi, înțelepciunea sufletelor noastre și tărâmurile superioare. ”

Este, probabil, învățarea omenirii, mai mult, Acum, la nivel de Suflet, într-un ritm mult mai rapid, decât a fost vreodată.

Și, astfel, întrebarea ar fi Acum, „Cum putem absorbi înțelepciunea tuturor vieților trecute ale Pământului nostru, tot ce acele vieți ne-a învățat, în ceea ce privește misiunea Sufletului Pământului și a creșteri Sufletelor noastre proprii? Cum putem elibera reziduul emoțional rămas din acele vieți? ”

Acesta este sfârșitul karmei și voi priviți spre el.

Este realizarea că vă aflați în procesul de vindecare a acelor lucruri la care nu aveți nevoie vreodată să reveniți, în timp ce transmutați acele experiențe la un nivel superior și culegeți de la acestea toată frumusețea, înțelepciunea și iluminarea dorită înainte de a mai reveni pe Pământ.

Și nu, nu este nevoie să vă întoarceți pe Pământ, după ce ați terminat experiența voastră, Aici, dacă nu doriți. Alegerea este a voastră, Acum.

Cei care vin pe Pământ, Acum nu mai sunt în nici un fel de „roată karmică.”

Ei nu se întorc, deoarece aceștia nu sunt obligați să facă acest lucru, prin nici o matrice a Sufletului sau altă configurație tehno-vibrațională.

Ei vin aici pentru a experimenta o planetă dimensională 5D, iar cu esența frumuseții Sufletului și Lumina Sufletului, ei, cu prezența lor, ajută la garantarea că totul are loc Acum.

În ceea ce privește controlul Planului Astral, că Dimensiunea 4D, este, în mod clar, sub a Cincea Dimensiune, ne-ar lua timp concentrându-ne asupra a ceea ce se întâmplă acolo.

V-ați ridicat deasupra și, să facem referire la câteva umbre lungite care ar putea să rămână acolo, în ceea ce privește viața Pământului, chiar nu merită.

COR: Dar ce a creat această schimbare? A fost astrologic?

Colectivul: Ați intrat într-o Nouă Eră, mult timp prezisă de bărbați înțelepți și femei înțelepte și are mai puțin de a face cu noțiunea de „Timp”, așa cum vă gândiți la el și mai mult cu poziția de Timp / Spațiu a Pământului în Univers, în Galaxie și poziția Universului în raport cu alte Universuri, precum și influențele resimțite de cei de pe fiecare planetă din sistemul vostru.

De asemenea, are de a face cu Legea Universală.

Scalele au fost deviate mult prea mult în favoarea celor care au mai mult de milenii în urmă pe Pământ, mult mai departe decât ceea ce permite Legea Universală, în special în ceea ce privește operațiunile lor, care au utilizat fraudulos esența Eufletului și negarea Voinței libere.

Chiar dacă lucrurile ar fi fost executate mai corect pe planetă, „conducătorii” actuali nu ar fi permis să continue așa.

Nu este nici o întrebare, în anumite privințe, despre intervenția forțelor superioare.

Ați văzut mecanisme, în desene și picturi renascentiste, care ilustrează mișcarea planetelor, a sateliților și sa telelor, ca și căile lor individuale încrucișate sau divergente.

Ei au știut în acel moment, că înțelegeți, din ce în ce mai mult, că nu există mișcări ale stelelor și ale planetelor din galaxia voastră (și acele nave simțitoare, care servesc ca planete), fără o schimbare energetică corespunzătoare pe Pământ.

Planeta Pământ este în prezent pe o cale în care influențele altor Suflete planetare sprijină și susțin eliberarea Ei din vechile sisteme.

Ea însăși nu mai este în măsură, la nivel de Suflet, să permită continuarea abuzului corpului Ei, a sângelui Ei și a formelor Ei de viață.

Odată ce o planetă face o declarație de Suflet, aceasta este făcută să fie clară forțelor opresive și abuzive, cei care sunt legați de Sufletul acelei planete, inclusiv lunile sale naturale, sistemele solare și stelare și acele ființe superioare dedicate sprijinirii acelui Suflet, toate vin înainte să ofere ajutor și asistență.

Mai mult decât declarația Sufletului propriu al Pământului, Universul în sine s-a mutat într-un loc în care intoleranța, dualitatea, separarea, violența, dreptul de proprietate și nedreptate nu pot fi susținute, vibrația lor este prea mică pentru Timpul / Spațiul în care vin .

De aici înainte, era cunoscută sub numele de Satya Yuga: momentul distrugerii este încheiată.

Recentele Eclipse și Echinocțiul, care apar în timpul sezonului asociat cu fertilitatea, viața nouă și învierea, s-au combinat cu alte forțe universale pentru a ridica conștiința umana.

Ele au servit ca un sprijin suplimentar pentru mișcarea de înaintare a planetei Pământ, pentru declarația ei de libertate și, în această nouă Eră în care ați intrat, nu mai există acoperirea sau ignorarea importanței și a impactului mecanismelor Universului nostru.

Totul este sensibil într-o măsură sau alta sau nu ar putea exista.

Totul este energie și rezonanță vibrațională care o definește sau nu ar putea exista.

Și, astfel, cu realizarea voastră recentă că sunteți energie, o expresie din ce în ce mai înaltă de Lumină și Iubire, voi revendicați și creați ceea ce vi s-a spus că este imposibil: o lume mult mai bună, creată, nu de bunăvoința accidentală sau ocazională a dictatorilor dumneavoastră, ci de către voi toți.

Si ar fi posibil acest lucru, dacă nu ați fi introdus o nouă Eră de Aur a Iubirii, Echilibrului, Păcii, Uniunii, Implinirii și celebrării lumii naturale?

Nu este nevoie să vă tulburați, intrați, Acum, în această Eră și nimic și nimeni nu ar putea să vă oprească.

Namaste, Dragii mei! Noi sărbătorim cu voi!

Credeți-ne când spunem, Totul este bine.
Link original:http://carolineoceanaryan.com/2016/04/05/message-to-lightworkers-apr-5-2016/
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

11*11

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/04/07/mesaj-catre-lucratori-in-lumina/

CAND MERGEM IN NATURA, TREBUIE SA VORBIM CU TOATE SPIRITELE NATURII! VETI AVEA PARTE DE VITALITATE, FERICIRE SI CLARVIZIUNE!

spirite natura
Daca putem intra in comunicare cu natura, este pentru ca ea este vie si inteligenta. Ea este vie si inteligenta pentru ca este locuita de creaturi de toate felurile care lucreaza asupra pietrelor, plantelor si animalelor. Aceste creaturi sunt mentionate in traditiile lumii intregi. Poate ca ele nu se prezinta asa cum au fost descrise de fiecare religie sau de fiecare cultura, dar esentialul este sa stiti ca natura e vie pentru ca e locuita, ca cele patru elemente: pamantul, apa, aerul, focul sunt locuite si ca noi putem intra in comunicare cu creaturile care le locuiesc pentru a face diverse munci.
Aceasta realitate este cunoscuta de milenii de magi, magicieni si vrajitori de pe toate continentele. Ei se straduie sa puna aceste entitati in serviciul lor si multi dintre ei au reusit… din pacate. Pentru ca, in general, ei nu o fac decat pentru a-si satisface poftele, senzualitatea, dorinta de razbunare, etc., si spiritele li se supun. Pentru ca spiritelor naturii le place sa li se dea o treaba de facut, si ele o fac fara sa se preocupe daca este benefica sau daunatoare: ele executa sarcina ce au primit-o, impinse de teama acestei vointe superioare lor care a reusit sa le domine. De aceea atat de multi oameni le utilizeaza pentru intreprinderi condamnabile: ele se supun, pentru ca asa sunt facute, nu au nicio constiinta morala, ele fac deopotriva si raul si binele. Deci, de noi depinde sa le orientam in vederea unor lucrari divine.
Cand mergeti in natura, trebuie sa fiti constienti de prezenta tuturor acestor spirite care o populeaza si care existau deja inaintea aparitiei noastre pe pamant. E bine sa va legati de ele, sa le vorbiti, sa va minunati in fata frumusetii muncii pe care o indeplinesc pe pamant si sub pamant, in apa, in aer, etc. Atunci, ele vor fi fericite, se vor imprieteni cu voi, va vor surade, si va vor da cadouri: vitalitate, bucurie, inspiratie poetica si chiar clarviziune.
Dar nu trebuie sa va opriti aici. Pe toate aceste miliarde de spirite care populeaza natura trebuie sa le faceti sa participe la o munca divina. Cand va plimbati prin padure sau la munte, adresati-va tuturor acestor creaturi invizibile care contribuie prin activitatea lor la viata pietrelor, plantelor, animalelor, si cereti-le sa-si aduca aportul, ajutorul, tuturor celor care lucreaza pentru dragoste, lumina, pace: pentru realizarea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant.
Iar atunci cand mergeti pe malul marii sau pe malul unui fluviu, adresati-va spiritelor care le locuiesc, spunandu-le: “Ce faceti voi pentru binele umanitatii? Incercati sa influentati pe toti acei care vin sa se scalde si pe cei ce calatoresc pe ape, inspirati-le dorinta de schimbare, de a se ameliora… Desigur, sunt incapatanati, dar voi aveti puteri, si daca insistati, ei vor sfarsi prin a va asculta, in ciuda lor, si vor urma vointa voastra. Mergeti, la treaba!” Astfel, intr-o zi, miliarde de spirite se vor pune in miscare pe intreg pamantul si vor lucra asupra inimilor si creierelor umane.
De ce sa fim zgarciti si nu ne gandim niciodata sa spunem doua cuvinte pentru binele umanitatii? Pentru noi insine, cate nu suntem capabili sa facem? Punem in miscare cerul si pamantul… dar pentru altii!… Ei bine, e timpul de a schimba aceasta mentalitate. De acum inainte, oriunde veti merge in natura, ganditi-va sa va adresati tuturor fiintelor care locuiesc in grote, arbori, parauri, lacuri, chiar si in frunze, si cereti-le sa vina sa participe la realizarea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant. Astfel, Cerul va vedea in voi un constructor al noii vieti, un izvor, un fiu al Domnului. Cerul, pamantul, oceanele, toate elementele au jurat in fata Eternului sa-i ajute pe cei care lucreaza sa devina facatori de pace, armonie, frumusete.
www.almeea.ro/cand-mergem-in-natura-trebuie-sa-vorbim-cu-toate-spiritele-naturii-veti-avea-parte-de-vitalitate-fericire-si-clarviziune/

9 apr. 2016

CRUCEA DE LUMINA – cea mai usoara si puternica tehnica de protectie energetica


In interactiunile pe care le avem cu cei din jur,fie ca sunt colegi de serviciu sau parteneri de afaceri,colegi sau cunostinte, se intampla de multe ori sa ne simtim epuizati si fara vlaga.
Este posibil sa identificam persoana care ne ”scurge” de energie sau sa avem doar o banuiala.
De obicei acest lucru este identificat in mod precis de catre latura noastra intuitiva.
Exista cazuri in care plecam fericiti de acasa ,iar cand ajungem la birou, colega sau seful sunt intorsi pe dos si ne schimba dispozitia,prin felul in care ni se adreseaza sau prin atitudine.
De unde erai plin de viata si armonie,acum esti la ”polul” celalalt.
Se pare ca tocmai ce-ai fost atacat/a energetic.
E bine de stiut ca in mare parte,cei care ataca energetic o fac in mod inconstient.
Cum ne protejam in astfel de situatii?
Protectia energetica este raspunsul!
Acest ”instrument” de protectie- crucea de lumina-poate fi folosit ori de cate ori intampinati probleme de acest fel.Folosindu-l permanent si in orice imprejurare grea sau delicata,veti simti cu adevarat efectul sau.
Lumina alba este energie pura si divina!
Cu ochii mintii ne imaginam o cruce de lumina alba,intre noi si persoana in cauza: sef,coleg,cunostinta,etc. Dimensiunea crucii de lumina nu conteaza,o construiti asa cum simtiti. In timp ce crucea de lumina se instaleaza intre noi si cealalta persoana,spunem in gand urmatoarele:
” Nimic rau nu trece de aceasta cruce catre mine! ”

Trebuie sa spuneti o data , ferm si bine !Deja aveti protectia energetica instalata,deoarece v-ati manifestat intentia! Cu timpul, va veti surprinde zambind,observand schimbari in bine la celelalte persoane.
Sa va spun cum folosesc eu aceasta protectie energetica,poate va inspira si pe voi:
a) Ori de cate ori am un interlocutor obositor sau intors pe dos ( pentru mine, obositor inseamna sa vorbeasca mult si prost).
b) Cand sunt acasa ,” pun” crucea de lumina pe usa de la intrare.La fel fac si in vacanta,la locul de cazare.
c) Cand merg cu avionul , ”pun ” 6 cruci de lumina: in fata avionului, in spatele avionului,lateral stanga, lateral dreapta, deasupra si dedesubtul sau. La fel procedez si cu masina.
d) Daca trebuie sa mananc intr-un loc in care nu am mai fost ,pun crucea de lumina pe mancare.
Se poate folosi ori de cate ori aveti nevoie, veti simti cu siguranta cand trebuie sa activati crucea de lumina.


 

Nunta cosmica 8-10 aprilie. Ne încărcăm cu energie de materializare pentru un an de zile


nunta cosmica

Viața îi răsfață pe cei care știu să se răsfețe. Iar și când energia cosmică este pe frecvența răsfățului, pentru unii e deja prea mult.
Zilele de 8, 9 și 10 aprilie 2016, mai precis de vineri până duminică dimineața, marchează etapa astrală din fiecare an în care cele două Luminarii, Soarele și Luna, se află fiecare în exaltare. Evenimentul poartă denumirea de ‘nuntă cosmică’. În aceste zile, Soarele se află în cel mai răsfățat loc din zodiac pentru el, iar Luna beneficiază de aceleași privilegii, care pentru ea vin în zodia Taurului.
Spiritul (Soarele) și sufletul (Luna) își dau întâlnire într-un spa, ca să pregătească trupul pentru cele mai potrivite direcții pentru el timp de un an. Vibrația este atât de ridicată zilele acestea încât schimbările prin care trecem le resimțim la nivel de rescriere a ADN-ului. Trupul se aliniază cu sufletul și spiritul, trecând prin stări emoționale fluctuante, prin oscilații de dispoziție sau chiar reacții fizice ori fiziologice de impact: devitalizare, oboseală, agitație, dureri de cap, de stomac, viroze, senzație de rău general, boală. Ele sunt normale, fiind semne de eliberare, de curățare a unor reziduuri formate din emoții, stresuri și tensiuni. Această detoxifiere astrală este însoțită de faza următoare, ce presupune energizarea și învăluirea într-un strat protector de Lumină.
Această aliniere ne face conștienți de noi, ne aduce revelații, ne pune în stare de vigilență. Pe nunta cosmică, avem un vârf de claritate în viețile noastre. Știm ce avem de făcut, care sunt cele mai bune decizii, înțelegem ce e mai bine pentru noi, integrăm mai ușor trecutul, renunțăm la așteptări, cultivăm acceptarea, identificăm de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă, ne dăm seama dacă suntem sau nu la locul potrivit.
Soarele și Luna în exaltare împletesc o vrajă. Timpul se oprește în loc pentru ca noi să plonjăm într-un prezent continuu și să ne uităm din afară, cu sinceritate, la viața noastră. După ce clepsidra își reia numărătoarea boabelor de nisip, de duminică dimineața încolo, avem forța de a pune în practică ceea ce ne este absolut evident că avem de trăit.
În clipa suspendată a zilelor de 8-10 aprilie, ne încărcăm cu energie de materializare pentru un an de zile. Singura condiție este menținerea gândurilor pe vibrația cea mai înaltă! Orice frică, orice îngrijorare, orice invidie, orice gând de răzbunare, orice nemulțumire, ne slăbesc și ne taie elanul până la următoarea nuntă cosmică. De aceea, este esențial ca în aceste două zile și jumătate să facem ceea ce ne place, să nu onorăm invitațiile de conveniență, să evităm compania oamenilor care ne vampirizează, să nu lăsăm mintea să zboare în scenarii negative, să nu citim informații care ne programează pe minus, să evităm cu desăvârșire știrile cu impact negativ emoțional. Să stăm în recunoștință și bucurie, să zâmbim, să râdem, să facem daruri altora și nouă înșine.
Sunt zile în care este recomandat să ne abandonăm într-un hobby sau într-o pasiune. Magia astrală încurajează răsfățul. Iar cei ce știu să se răsfețe, știu prea bine să-i răsfețe pe alții, căci dacă vrei să primești, trebuie mai întâi să dai. Așa că fiecare dintre noi să facă bine să dăruiască altora ceva din ce are el mai bun! Dacă este expert în dulciuri, să gătească o prăjitură. Dacă scrie, să scrie și să-i bucure pe alții. Dacă este specialist în drumeții, să adune gașca. Surprizele, darurile, bucuriile spontane pe care le facem ridică vibrația tuturor și ni se întorc înzecit. Conectarea permanentă cu Sursa, ritualurile de Lumină, concentrarea pe toate motivele pentru care avem de mulțumit ne dă acum forță de înălțare pentru un an de zile.
Eu vă dăruiesc și o rugăciune: ‘Tată, îți mulțumesc că mă ajuți să mențin gândurile cu cea mai ridicată vibrație, pentru a crea versiunea cea mai înaltă a vieții mele!’
În aceste zile de trepidație astrală, răsfățul este magia vieții, care ne creează realitatea optimă pentru un an de zile! Cei care știu să se răsfețe, să fie ei înșiși. Cei care nu știu, să facă bine să învețe, înțelegând că viața ne dă ce ne dăm singuri. Ea ne răsfață în măsura în care noi ne dăm voie să oferim altora și să ne oferim singuri răsfăț.
Astrolog Valeriu Panoiu-valeriupanoiu.blogspot.ro
 http://oficialmedia.com/nunta-cosmica-8-10-aprilie-ne-incarcam-cu-energie-de-materializare-pentru-un-an-de-zile/